Agresiunea despre care este vorba a avut loc marți, în jurul orei prânzului, într-un bloc din București. Adolescenta era în fața blocului, când un bărbat începe să o urmărească. După ce fata intră în bloc, ușa fiind deschisă, agresorul intră imediat după ea, conform Știrile TVR.

 

Atacatorul se postează lângă ea, în fața liftului, și o atinge pe umăr pe fată. Aceasta îl respinge, iar atunci bărbatul devine agresiv, părând că o lovește, din imaginile surprinse de camerele de luat vederi din interiorul imobilului. După aceste momente de groază, bărbatul fuge.

Mama fetei a aflat imediat de cele întâmplate de la aceasta și a apelat la poliție. După ce agenții forțelor de ordine au publicat imaginile la televizor și pe internet, mai multe surse au susținut că acesta locuiește în zona respectivă și este recidivist.

Poliția insistă ca orice persoană care îl recunoaște pe agresor să apeleze la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție. Când va fi prins, bărbatul va fi cercetat pentru agresiune sexuală, lovire sau alte violențe.

Imaginile pot fi urmărite AICI.

Te-ar putea interesa și: