Evenimentul Zilei > Social > Aglomerație la munte înainte de începerea școlilor chiar dacă temperaturile au fost foarte mari
Aglomerație la munte înainte de începerea școlilor chiar dacă temperaturile au fost foarte mari

Aglomerație la munte înainte de începerea școlilor chiar dacă temperaturile au fost foarte mari

Aglomerație la munte înainte de începerea școlilor chiar dacă temperaturile au fost foarte mari. La final de vacanță a elevilor, turiștii s-au înghesuit în stațiunile de munte.

La final de vacanță a elevilor, turiștii s-au înghesuit în stațiunile de munte. Din păcate, temperaturile neobișnuit de ridicate au început să topească zăpada, iar trântele pe iarbă și noroi au fost inevitabile.

În Poiana Brașov, o porțiune de pârtie s-a transformat într-un zid al plângerii.

Schiorii, chiar și cei mai experimentați, au căzut – la propriu – în capcana stratului gros de zăpadă grea și plină de apă, scrie StirilePROTV.

Situația a fost ceva mai bună în Masivul Postăvaru, unde întotdeauna este mai frig ca în stațiune, cu 3-4 grade. Aici, unii și-au improvizat derdelușuri. Schiurile înfipte în zăpadă cu bețele fixate de-a curmezișul formează o băncuță numai bună pentru odihnă și admirat priveliștea.

Alex este din Bucureșți și și-a propus ca înainte să înceapă școala să încerce lucruri noi: așa că a zburat cu parapanta, mai ales că în aer nu e îmbulzeală de pe pârtie: “Mă aștept să fie ceva interesant și grozav.”

Marius Duță, instructor de parapantă: “Noi, cu parapanta, zburăm pe orice anotimp, dacă sunt condiții favorabile”.

Toți turiștii se vor înghesui la finalul sejurului pe același DN1, pentru a se întoarce în București