Sodexo a anunţat că intenționează să ofere astfel angajatorilor și angajaților acestora posibilitatea de a alege între tichete de masă în format electronic și cele pe hârtie.

Rețeaua noilor carduri de masă include deja peste 2.500 de unități de alimentație publică, acoperind peste 85% din teritoriul țării. În prezent, rețeaua de comercianți care acceptă tichetele de masă pe hârtie Gusto Pass include peste 66.500 de unități de retail.

„Cardurile de masă ajută la modernizarea sistemului de tichete valorice din România, oferindu-le companiilor și angajaților acestora posibilitatea de a alege soluția optimă pentru fiecare. Realizarea primelor parteneriate cu mari retaileri, precum Carrefour, Mega Image și Profi este o garanție a faptului că vom oferi cea mai mare rețea de comercianți pentru noul card de masă Gusto Pass”, declară Jean Istasse, CEO Sodexo România.

Tichetele de masă electronice sunt carduri dedicate exclusiv alocației individuale de hrană a angajaților și pot fi utilizate numai în acele unități de alimentație publică echipate să accepte carduri și care au contracte încheiate cu unitățile emitente.

Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licența MasterCard, încorporează tehnologia chip&pin și sunt contactless.

La momentul achitării alimentelor la comercianți, cardurile de masă vor fi debitate cu valoarea integrală a produselor cumpărate.

Sumele cu care sunt alimentate cardurile de masă vor avea aceeași perioadă de validitate ca și tichetele de masă pe suport de hârtie.

Valoarea nominală a tichetelor de masă, indiferent de suport, este de 9,41 lei, începând cu luna mai, în creștere de la 9,35 de lei.

Nu există costuri suplimentare pentru angajați; toate costurile cu tichetele de masă în format electronic vor fi suportate de către angajatori.

Acestea nu sunt carduri bancare, nu este permisă alimentarea cardului cu alte sume şi nu este permisă retragerea de numerar.

 

Te-ar putea interesa și: