Procurorilor li s-a adus la cunoștință un posibil caz de conflict de interese, printr-un raport al Agenției Naționale de Integritate,  în care se arată că societatea Sport Team Kart, al cărei unic asociat şi administrator este Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, a încheiat, în 2013, pentru o perioadă de patru ani, un contract cu Administraţia Domeniului Public a Sectorului 4, instituţie aflată în subordinea Primăriei.

După cum se arată în contract, firma Sport Team Kart trebuia să plătească 21.648 de lei, în 2015, pentru 123 de zile, joi, vineri, sâmbătă şi duminică, doar în perioada aprilie – octombrie. Astfel, în urma unui calcul rezultă o chirie 176 de lei pe zi pentru 2.234 de metri pătraţi sau 0,07 lei/metru pătrat/zi.

Contractul era semnat pentru o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. În realitate, însă, suprafaţa ocupată din parc era de 2.234 de metri pătraţi.

Astfel, Cristian Popescu Piedone a semnat, în calitate de primar, două acorduri de funcţionare pentru Sport Team Kart, societate unde fiul său deţine, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, calitatea de asociat unic şi administrator.

Citiți mai multe pe B1 TV

 

Te-ar putea interesa și: