Evenimentul Zilei > Politica > Adversarii PSD jubilează după refuzul Rovanei Plumb în funcția de comisar european: „Nu e loc de bișnițari!””
Adversarii PSD jubilează după refuzul Rovanei Plumb în funcția de comisar european: „Nu e loc de bișnițari!””

Adversarii PSD jubilează după refuzul Rovanei Plumb în funcția de comisar european: „Nu e loc de bișnițari!””

Rovana Plumb, propunerea PSD pentru funcția de comisar european a fost refuzată de Comisia JURI - din Parlamentul European, motiv pentru care adversarii politici ai taberei social-democrate jubilează.

Siegfried Mureșan, Theodor Paleologu, Iulian Bulai și Clotilde Armand se numără printre liderii politici care au comentat eșecul PSD, în mediul virtual:

Siegfried Mureșan (europarlamentar PNL): Respingerea Rovanei Plumb reprezintă o șansă pentru România să desemnăm un candidat care să fie competent, credibil și care să reprezinte România, nu doar pe Viorica Dăncilă și pe Partidul Social Democrat.

Theodor Paleologu (candidat la prezidențiale din partea PMP): Ținînd cont de rezultatele de la europarlamentare, comisarul european din partea României trebuie să vină dinspre PNL sau în orice caz dinspre zona de dreapta (PNL, USR, PLUS, PMP însumează peste 55%). Încăpățînarea ineptă a doamnei Dăncilă de a susține doar nulități compromise din PSD ne poate duce la pierderea șansei de-a avea un comisar european. Am văzut în cazul Consiliului de Securitate unde duce crasa incompetență diplomatică a guvernului actual.

Iulian Bulai (deputat USR): Tranzacție eșuată! Nu e loc de bișnițari în conducerea UE!

Clotilde Armand (consilier local USR): Oameni buni, s-a supărat dna Plumb pe Comisia JURI și pe toată Europa. Dumneaei susține că a fost o decizie politică respingerea ei (de 2 ori). A crezut că poate cumpăra un post de comisar european cu 2 apartamente și o scrisoare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: