Evenimentul Zilei > Politica > Deputata PNL, Adriana Săftoiu, ÎN STARE DE ŞOC: „Bogdan Gavrilă a murit! Un om tânăr, 34 de ani…”
Deputata PNL, Adriana Săftoiu, ÎN STARE DE ŞOC: „Bogdan Gavrilă a murit! Un om tânăr, 34 de ani…”

Deputata PNL, Adriana Săftoiu, ÎN STARE DE ŞOC: „Bogdan Gavrilă a murit! Un om tânăr, 34 de ani…”

Deputata PNL, Adriana Săftoiu, a fost foarte afectată de vestea morţii lui Bogdan Gavrilă, o figură importantă în organigrama Institutului Social Democrat „Ovidiu Șincai”.

Cea care a deținut funcția de consilier prezidențial și purtător de cuvânt al Președintelui României, Traian Băsescu (decembrie 2004-martie 2007), l-a descris pe Gavrilă ca pe unul dintre vârfurile generaţiei sale.

„Bogdan Gavrila a murit! A fost sufletul Club Romania! E atat de nedrept incat sper ca Dumnezeu sa imi auda strigatul! Un om tanar, 34 de ani, educat, cu un bun simt rar intalnit incat il consideram un aristocrat al generatiei lui, o placere sa combati cu el… Bogdan, sa ai drum lin!”, a scris Adriana Săftoiu pe contul ei de Facebook.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre a transmis condoleanţe: „Dragi prieteni, sunt absolut socat! Am aflat in seara asta (n.r. – vineri) ca un om absolut extraordinar, prietenul, colaboratorul si colegul nostru Bogdan Gavrila a trecut in nefiinta! La 34 de ani! Refuz sa cred in continuare ca Bogdan a murit si ma incapatanez sa spun ca e o gluma sinistra si morbida. Am batut tara impreuna cu Institutul Social Democrat, am albit noptile in discutii ideologice si filozofice despre tot ce poate fi important in aceasta tara. Sufletul Clubului Romania. Cel mai mare partizan si luptator al ideilor frumoase si nobile menite sa aduca binele si modernitatea in aceasta tara, Romania, pe care a iubit-o atat de mult!

Eu sper sa ma trezesc cumva din acest cosmar si sa imi spuna cineva ca si-a batut joc de mine. Sunt dispus sa il iert si sa nu ma supar, numai sa nu fie adevara.”

Bogdan Gavrilă a fost secretarul general al Club România, la care ajunsese în toamna anului 2011.

Foto Bogdan Gavrilă