Evenimentul Zilei > Social > EVZ TV. Adrian Ursu: „Am comis prima și, sper, cam singura fraudă din viața mea”
VIDEO

EVZ TV. Adrian Ursu: „Am comis prima și, sper, cam singura fraudă din viața mea”

Celebrul jurnalist Adrian Ursu a declarat în emisiunea „Dosare de presă”, la EvZ TV, că e bine că, totuși, în țara în care a avut presa dosare, mai există și emisiunea „Dosare de presă”. „Se mai așează în ordinea firească lucrurile”.

Adrian Ursu a povestit în emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.ro că, la un moment dat, a comis o „fraudă, pentru care, însă, a fost pedepsit exemplar de destin.

După ce, în anul 1990, a dat examenul de admitere la două facultăți, Ursu a devenit student și la Facultatea de Litere și la cea de Jurnalism.

„Doi ani de zile le-am dus în paralel. Am comis și prima și, sper, cam singura fraudă din viața mea. Am luat bursă, în mod abuziv, de la ambele facultăți, în primul an. Pentru că trebuia să optezi, dacă aveai bursă. Trebuia să optezi, dacă iei de la una sau de la alta. Eu fiind merituos, cred că, sau ceva… nu înțeleg de ce am luat bursă de la ambele facultăți. Probabil de asta”, a explicat jurnalistul.

Greșeala lui Adrian Ursu nu a rămas netaxată, însă. Iar cea care a pus lucrurile la punct nu a fost justiția română. Ci chiar „justiția divină”, după cum mărturisește chiar jurnalistul.

Am zis să fentez și eu sistemul și am luat bursă de la amândouă facultățile. Și, ce să vezi, m-a fentat unul în tramvaiul 41, când mi-a furat banii de la cele două burse, în aceeași zi. Că se ridicau în aceeași zi, de la ambele secretariate de facultate. Aveam cele două plicuri în rucsac. Mi le-a furat pe amândouă.

Deci, s-a făcut dreptate pe Pământ. Vezi, justiția divină! Justiția divină, eu fiind de vină, s-a reglat cazul”, a mai spus Ursu.