Adrian Mutu, poză cu întreaga familie. Fotbalistul și-a strâns toții copiii în Republica dominicană

Adrian Mutu, poză cu întreaga familie. Fotbalistul și-a strâns toții copiii în Republica dominicană

Briliantul, Adi Mutu a reușit performanța să își strângă toții copii în același loc. Drept urmare nu a ratat momentul și l-a imortalizat. În fotografie apar toți copiii săi, dar și actuala lui soție, Sandra Bachici. Excursia din Republica Dominicană a fost făcută pentru că fiica cea mare, Adriana, a împlinit 18 ani.

De asemenea aceasta a și absolvit, drept urmare s-a făcut o adevărată petrecere. La eveniment a fost invitată familia extinsă a lui Adrian. Mai ales că antrenorul a mai avut înainte de Sandra alte două căsnicii. Prima dintre ele a fost cea cu Alexandra Dinu. Din această uniune a rezultat, Mario Mutu, primul născut al lui Adrian.

Copiii lui Adi Mutu adunați într-un loc

Această căsnicie nu a durat foarte mult, iar după divorț, Adrian Mutu s-a recăsătorit destul de repede. De această dată, Consuelo Matos Gomez i-a devenit soție, o latino-americancă extrem de frumoasă. Cei doi au fost căsătoriți între 2005 și 2013 și au împreună două fete, Adriana și Maya.

După ce au divorțat, Consuelo a decis să plece cu fetițele în Republica Dominicană, acolo unde locuișete și astăzi. După acest divorț, fostbalistul s-a îndrăgostit de Sandra Bachici. Drept urmare s-a căsătorit pentru a treia oară, iar de această pare să fie cu noroc. Nu de alta, dar cei doi par să se înțeleagă foarte bine, în ciuda faptului că Sandra este mult mai mică de vârstă decât antrenorul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mario Mutu, apropiat de familie

De asemenea și împreună cu ea, fotbalistul mai are un copil, de această dată, un băiat. Așa se face că în această poză, antrenorul a reușit să își adune toți copiii, într-o vacanță în Republica Dominicană.

Potrivit informațiilor din spațiul public, Adrian Mutu are o relație apropiată cu fiicele lui, și de ceva vreme și cu Mario. Fiul cel mare a avut o perioadă adolescentină mai turbulentă, dar se pare că acum e strâns legat de familie.