Adrian Mutu a vorbit despre un episod petrecut înaintea meciului dintre Poli Timișoara și FC Voluntari. Amblele echipe luptau pentru salvarea de la retrogradare, iar „Briliantul” antrena gruparea ilfoveană. La timișoreni, tehnician era Adrian Neaga, prietenul său cel mai bun, care este și finul lui Mutu. Actualul selecționer al naționalei de tineret spune că „Rică” a încercată să-i afle amănunte din vestiarul Voluntariului.

„Informația este adevărată! Neaga nu a încercat să umble la echipă sau să-i mituiască pe jucători, doar i-a sunat să-i întrebe cum joacă și să afle ceva informații. Băieții mi-au spus. Nu mă duc cu gândul atât de departe, deci nu cred că încercat să-i mituiască, nu făcea el lucrul ăsta.

Eu m-am supărat pe el pentru că i-am spus că, pe lângă relația naș-fin, suntem și prieteni de peste 30 și ceva de ani și nu e frumos ce a făcut. Dar nu e nimic logic… Când două echipe sunt în luptă directă cum să mă întrebe cum joc? În fine… Am jucat cu el și am câștigat acel meci în deplasare. L-am bătut 3-2, deci n-a avut parte de informațiile corecte”, a spus Mutu în exclusivitate”, a spus Mutu la emisiunea Prietenii lui Ovidiu de pe gsp.ro.