Se pare că Adrian Cristea nu a uitat-o pe Bianca Drăguşanu şi îşi doreşte din nou să aibă o relaţie cu ea. El s-a declarat dispus la împăcarea, aşa că jurnaliştii de la cancan tv au încercat să o contacteze şi pe Bianca pentru a vedea ce părere are.
De reţinut este faptul că doar cu puţină vreme în urmă Bianca părea că nu-i va mai da niciodată vreo şansă lui Cristea. "Poate să vină cu tiruri de flori, cu iertăciuni şi cu mortăciuni. Eu nu vreau să am de aface cu mincinoşi, perverşi şi iresponsabili", declara Bianca după ultima lor despărţire.
Cu toate astea, Cristea a ţinut să menţioneze că nu contează dacă se vor împăca sau nu, el îi doreşte doar binele Biancăi.
"Chiar nu contează ce părere are despre mine. Important este să fie ea liniştită, fericită. Câteodată poate sunt iresponsabil. Împăcarea mea cu Bianca, nu depinde numai de mine. Eu m-aş împăca cu ea dacă ar depinde numai de mine!" a conchis fotbalistul.

"Ne-am şi sărutat. Eu nu am nicio obligaţie faţă de nimeni acum" a recunoscut forbalistul.
"Adi, te aştept acasă"
"Nu ştiu dacă suntem împreună încă. Adi ştie exact ce sentimente am pentru el. Cred că trebuie să lupte mai mult pentru mine, cred că mai are mulţi paşi de făcut până să pot să am din nou încredere în el. Nu cred că aş accepta dacă m-ar cere de nevastă, deşi ştiu că ar face acest lucru. Adi ştie că l-am iubit mereu şi că am fost foarte devotată şi fidelă. În momentul de faţă aştept ca unele vorbe să se concretizeze. Acum nu vreau absolut nimic de la nimeni, sunt lucruri de clarificat între noi doi. Aşa că Adi, te aştept acasă! Aşa cum l-am aşteptat trei ani, exact aşa îl aştept. El ştie ce îmi doresc eu de la un bărbat! Am ştiut mereu că se va întoarce la mine. Împreună noi doi formăm o singură inimă, dar Adi este pe punctul de a mă pierde" a declarat Bianca, după ce a intrat în direct la emisiunea Cancan TV