Unul dintre aceste momente a avut loc între Karina și Andrei Ciobanu care formează deja un cuplu

Karina și Andrei Ciobanu au recunoscut că au avut probleme din cauza unei alte femei. Karina a recunoscut totul și a decis să vorbească deschis despre problemele care au apărut în paradisul lor din Republica Dominicană.

„La venirea lui Alice, se tot vorbea prin tabără de o apropiere între Alice și el. Știam că erau din același oraș, că se cunoșteau de la un alt concurs asemănător și am înțeles situația în mod diferit. Recunosc, m-am gândit că lucrurile se pot schimba între noi, mai ales că Alice era mereu lângă noi. Am fost supărată, aveam discuții mai aprinse cu Andrei și chiar am ajuns să nu ne mai vorbim. Îmi amintesc că am și dormit spate în spate toată noaptea! Eram tristă, la fel și el! Probabil, de aceea, dimineața, m-a luat de mână, mi-a vorbit și, într-un final, am clarificat totul. Acum, mă amuz, știu că totul era doar în capul meu, conștientizez că Andrei chiar mă iubește cu adevărat”, a dezvăluit Karina la Fanarena.

După ce s-a lămurit totul, cei doi au trecut cu bine peste aceste situații care ar fi putut să le strice relația.

Andrei este cel care a vorbit despre viitor.

„Ceea ce vreau să știe toată lumea este că eu sunt un familist convins și ăsta a fost primul lucru care ne-a legat. Am o vârstă, îmi doresc din tot sufletul o familie, copii și, daca ea nu gândea la fel, nu cred că astăzi mai eram împreună. (…) Este o relație puternică, sinceră și asta ne-a legat foarte mult. O să fie bine și în țară, deja am stabilit multe lucruri”, a declarat războincul la Fanarena, potrivit playtech.ro