Adopţie, premii şi plimbare pentru căţei şi stăpânii lor

Adopţie, premii şi plimbare pentru căţei şi stăpânii lor

Aţi stat prea mult pe scaun la birou, în maşină sau acasă, iar căţelul aproape a uitat cum e să vă petreceţi mai mult de jumătate de oră cu el.

Astăzi însă, puteţi compensa neglijenţele din ultima perioadă. În Parcul Tineretului, între orele 9.00 şi 12.00, sunteţi invitaţi la mişcare alături de patrupedul de acasă.

În zona amenajată pentru plimbarea câinilor, de lângă lac, vă aşteaptă concursuri cu premii, momente speciale pregătite de un dresor profesionist - asta dacă vreţi să ştiţi exact cum puteţi face mişcare alături de căţel -, iar cei care iubesc animalele au ocazia s-o dovedească, adoptând unul dintre exemplarele în căutarea unui stăpân, de la standurile GIA (Group Initiative for Animals).

Un medic cardiolog va fi acolo pentru a măsura gratuit tensiunea celor prezenţi, iar pentru căţei se pot face programări pentru un control de rutină, la medicul veterinar al Pedigree, dispus să ofere sfaturi pentru o îngrijire şi o alimentaţie corespunzătoare „prietenului“ dumneavoastră.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prin intermediul acestui eveniment se promovează importanţ a activităţii fizice regulate alături de animalul de companie.