Adolf Hitler: " Un maniac super-dependent de droguri"

Adolf Hitler: " Un maniac super-dependent de droguri"

Astăzi avem o carte îndrăzneaţă care va apărea pe 6 octombrie unde redă cu lux de amănunte despre obiceiul lui Hitler şi care pretinde că liderul nazist a fost un maniac "super-junkie" ale cărui vene au fost distruse de la mii de injecții cu opiacee.

Au existat suspiciuni că discursurile frenetice ale lui Hitler au fost alimentate de cocaină și alte stimulente puternice.

Astăzi avem o carte îndrăzneaţă care va apărea pe 6 octombrie unde redă cu lux de amănunte despre obiceiul lui Hitler  şi care pretinde că liderul nazist a fost un maniac "super-junkie" ale cărui vene au fost  distruse de la  mii de injecții  cu opiacee.

Potrivit lui Norman Ohler, premiat autor german, Fuhrer-ul a devenit dependent de o substanță cu heroină numită ca Eukodel care a fost prescrisă ca urmare a unei căderi nervoase în 1944  când o explozie i-a spulberat ambele timpane, ciuruindu-i corpul cu așchii de la o masă de lemn care-l protejat de explozie.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Mă tem că din 1944 încoace, Hitler nu a petrecut-o singură zi treaz", a declarat  Ohler pentruTelegraph.

"Înainte de aceasta, el a fost o persoană foarte publică ... dar atentatul asupra vieții sale l-a determinat să fie retras, paranoic și cu anxietate.

"El a cerut ca Dr. Morell să-l readucă la forma iniţială, așa că, din acel moment el a primit mii de injecții - cel mai frecvent Eukodol, care este ca heroina, dar cu un potențial mai mare de a te face euforic.

"Pe măsură ce drogurile îl stăpâneau, procesul de luare a unor decizii au  devenit tot mai haotice.

Beevor,  a scris pe larg despre al doilea război mondial şi  a declarat  faptul că acestă cartea este o "lucrare remarcabilă de cercetare", a oferit chiar și indicii cu privire la motivul pentru care Marea Britanie a abandonat o încercare a-l ucide pe Hitler în 1944.

"Ceea ce vedem acum este o explicație a faptului de ce britanicii în 1944, nu mai au decis să încerce să-l asasineze pe Hitler", a spus el.

"Operațiunea Foxley a fost anulată, deoarece au realizat  că aliații vor câștiga mai uşor războiul cu Hitler la comandă, decât  cu Hitler înlocuit cu altcineva."

Naziștii au tras de timp cât au putut  până în aprilie 1945, furnizându-i droguri în buncărul său până la final.

În timp ce trupele sovietice s-au adunat în jurul sediului liderului nazist, medicul Fuhrer a trimis soldaţi în centrul orașului Berlin, sfâșiat de război, pe motociclete pentru a cutreiera farmaciilor pentru a procura  medicamente puternice. Eforturile lor au eșuat și Hitler s-a sinucis la scurt timp după aceea, la 30 aprilie 1945.

Carte lui OHLER, care va fi publicat pe data de 6 octombrie  dezvăluie de asemenea despre consumul la scară largă a unei substanțe Meth azi Pervitin, printre soldații naziști.

"Armata germană încerca să câștige lupta împotriva somnului. De aceea au folosit-o și. la început a făcut  minuni în atacul asupra Poloniei în așa-numitul Blitzkrieg. "