Evenimentul Zilei > Social > Scene de groază într-un autobuz din Iași. Adolescent înjunghiat în autobuz. MOTIVUL este unul IREAL!
Scene de groază într-un autobuz din Iași. Adolescent înjunghiat în autobuz. MOTIVUL este unul IREAL!

Scene de groază într-un autobuz din Iași. Adolescent înjunghiat în autobuz. MOTIVUL este unul IREAL!

Scene de groază la Iași! Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Iaşi, a fost înjunghiat, duminică seara, într-un autobuz. Motivul este unul halucinant! Mai exact... pentru că mânca semințe.

Potrivit informațiilor, un bărbat de 43 de ani s-a apropiat de el și i-a înfipt un cuțit în piept. Șoferul autobuzului a blocat imediat ușile, călătorii l-au imobilizat și au sunat la 112.

 

Polițiștii au ajuns repede la fața locului și l-au imobilizat pe agresor.Adolescentul a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SMURD. El este stabil hemodinamic, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Incidentul a avut loc în zona staţiei Petru Poni, într-un autobuz care circula în Iaşi. Presupusul agresor, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost preluat de poliţişti şi este audiat la această oră. În funcţie de gravitatea rănilor suferite de adolescent, se vor lua măsurile care se impun.