Evenimentul Zilei > Actualitate > Admiterea la facultate este acum Online in USAMV București!
Admiterea la facultate este acum Online in USAMV București!

Admiterea la facultate este acum Online in USAMV București!

Înscrie-te acum ONLINE la cele 7 facultăți ale Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București).

A fi absolvent al USAMV București îți deschide o lume plină de oportunități.

Există zeci de motive pentru a lua în considerare USAMV București, dar un lucru este sigur: ai ajuns în locul potrivit și te vom convinge de ce!

Fii #extraordinar. Alege!
Înscrie-te ONLINE, fără taxe de înscriere și  fără taxe de înmatriculare,  la una dintre cele 7 facultăți ale USAMV: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală.
Peste 3400 de locuri, din care 2200 de locuri la buget, sunt disponibile la cele 7 facultăți ale USAMV, pentru studii universitare de licență și master.
Admiterea ONLINE este o nouă etapă în evoluția învățământului universitar,. Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București este alături de absolvenții examenului de bacalaureat pentru a face un pas important al vieții lor.

Înscrierea pentru concursul de admitere în cadrul USAMV se desfășoră ONLINE pe www.usamv.ro/admitere
* pentru studii universitare de LICENȚĂ:
– pana la data de 22 Iulie pentru programul de studii Medicină veterinară – Facultatea de Medicină Veterinară
– pana la data de 25 Iulie pentru programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii și Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală.

* pentru studii universitare de MASTER
– pana la dara de 18 Iulie, pentru toate programele de studii organizate în facultățile din cadrul USAMV (excepție cele organizate de Facultatea de Medicină Veterinară, care s-au încheiat în 7 iulie). Concursul de admitere se va derula în mediul online, prin intermediul platformei dedicate, și va consta în completarea unui formular tip și încărcarea documentelor specificate în Metodologia de Admitere și în Ghidul de Admitere.
După analiza documentelor încărcate și ierarhizarea candidaților, aceștia vor fi informați prin atribuirea statusului admis/respins.
Pentru programul de studii de Medicină Veterinară se va susține o probă scrisă, cu desfășurare ONLINE. Confirmarea accesului la proba scrisă va fi trimisă, pe email, candidaților înscriși la acest program de studii.

Criteriile de admitere USAMV* sunt:
– 70% media de la bacalaureat
– 30% nota la una din probele de bacalaureat – limba română/limba maternă, matematică, chimie, biologie (biologie vegetală și animală, anatomie și fiziologie umană) sau geografie (la alegerea candidatului).
* Facultățile de Agricultură, Horticultură, Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management și Dezvoltare Rurală.

Criteriile de admitere la programul de studii Medicină Veterinară
– 50% nota obținută la proba scrisă susținută ONLINE
– 50% media de la bacalaureat

Detalii suplimentare la adresa: usamv.ro/admitere

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: