Traian Ogâgău, edilul din Sângeorz Băi, a postat pe social media următorul text:„Am plătit acest avion ca să pulverizeze din aer o soluție specială care salvează omenirea!”.

Încă nu știe când vom avea alegeri locale, dar unii politicieni deja au intrat în campanie electorală. O demonstrează Ogâgău, primarul PNL din Sângeorz Băi, care își anunță alegătorii că pot sta liniștiți, se ocupă el de „dușmanul” Covid-19.

„Să știți că eu am comandat avionul ăsta să pulverizeze din aer o soluție specială care salvează omenirea. Și am plătit-o eu personal, să știți, că vin alegerile în septembrie, nu știu când… Vă mulțumesc frumos! Stați în casă mai mult timp, că soluția asta e periculoasă!”, a spus primarul într-un mesaj video postat pe Facebook.

Ulterior, Traian Ogâgău a retractat tot. Printr-o nouă postare, el a revenit: „Acest filmuleț este o parodie, o glumă și trebuie tratată ca atare. Nu știu cu tunul cum e, dar eu NU AM PLĂTIT NICI UN AVION, nu s-a dat cu nici o substanță, STAȚI LINIȘTIȚI, respectați măsurile de igienă, distanțarea socială și toate deciziile în vigoare”.