Evenimentul Zilei > Actualitate > Adina Alberts, anunţ surprinzător în mijlocul isteriei cauzate de coronavirus. Ce a scris medicul pe reţelele de socializare
Adina Alberts, anunţ surprinzător în mijlocul isteriei cauzate de coronavirus. Ce a scris medicul pe reţelele de socializare

Adina Alberts, anunţ surprinzător în mijlocul isteriei cauzate de coronavirus. Ce a scris medicul pe reţelele de socializare

Medicul estetician Adina Alberts a anunţat marţi, printr-o postare de reţelele de socializare, că se alătură luptei împotiva coronavirusului şi pune la dispoziţia cetăţenilor clinica pe care o conduce, în mod gratuit.

“Sănătatea Ta, Prioritatea Mea!

ANUNȚ IMPORTANT!

Am decis să pun la dispoziția tuturor cetățenilor, atât unitatea spitalicească pe care o conduc, cât și experiența mea în medicină. Total gratuit!

Îi mulțumesc doamnei Prefect a Municipiului București, Dna Nicoleta Goleac, care m-a primit astăzi în audiență, pentru deschiderea dumneaei, pentru omenia și empatia de care dă dovadă!

Aștept din partea autorităților competente, a doamnei Primar General Gabriela Firea , a domnului Primar Sector 1, Dan Tudorache , precum și din parte Ministrului Sănătății, a dlui Victor Costache, decizii cu privire la necesitățile pe care aș putea să le acopăr eu și unitatea spitalicească pe care o conduc!

Pe această cale fac un apel către colegii mei care dețin clinici private, să se alăture în acest program de solidaritate, care cu siguranță va face diferența în vremurile ce vin! Multă sănătate tuturor!”, a scris dr. Adina Alberts pe pagina de Facebook.

Zilele trecute, dr. Adina Alberts a făcut apel către toţi românii să-şi ajute bătrânii deoarece sunt cei mai ameninţaţi de noul val de coronavirus.