Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul despre Misha și Connect-R. Vedeta a dat cărțile pe față. „Mi-am pus foarte multe bariere…”
Adevărul despre Misha și Connect-R. Vedeta a dat cărțile pe față. „Mi-am pus foarte multe bariere…”

Adevărul despre Misha și Connect-R. Vedeta a dat cărțile pe față. „Mi-am pus foarte multe bariere…”

Misha și Connect-R au divorțat în 2017, dar au încercat să îi ofere toată atenția fetiței lor. Artista a povestit cum se înțelege cu faimosul artist după despărțire, dar și cum fac față situațiilor neplăcute.

Misha și Connect-R s-au căsătorit în anul 2013, la foarte puțin timp după ce s-au cunoscut. Cu toate astea, iubirea nu a fost suficientă, iar cei doi au divorțat în 2017. Rodul relației este fetița lor, Maya.

Arista a povestit care este adevărata relație dintre ea și fostul său soț, dar și cum face față rolului de mămică. Aceasta a mai declarat că nu a avut cea mai ușoară copilărie și că speră ca fetița ei să nu aibă parte de așa ceva.

Fetița lor, Maya, deja a început să le calce pe urme, fiind personaj principal în producția „Băieți deștepți”, care va avea premiera în cinematografe în toamna acestui an. Misha încearcă cu toate forțele să o îndrume pe micuță și să o facă să își aleagă un drum corect în viață.

Misha și Connect-R au povestit că au reușit să aibă o relație foarte apropiată pentru fetița lor. Cu toate că nu a fost ușor, artiștii s-au gândit la binele micuței. Artista a povestit că nu vrea ca Maya să se confrunte cu momente dificile.

„Cred că au fost (n.r. „părinții) puțin cam critici și treaba asta nu m-a ajutat deloc, din contră! Mi-am pus foarte multe bariere și nu am avut foarte multă încredere în mine din cauza asta. Încerc să nu fac același lucru cu Maya, mi se mai întâmplă, pentru că n-ai cum, e inevitabil, mai ales când ai crescut așa.

Sursa: Instagram

Dar important e că am conștientizat treaba asta și încerc s-o schimb! Cumva, mi-am dat seama că nu o fac răuvoitor, din contră, doar că înainte nu era treaba asta cu parenting, cu chestii de genul.

Și probabil nu realizau lucrurile astea și probabil că și ei, la rândul lor, au avut același tratament, ca să zic așa!”, a declarat fosta soție a lui Connect-R.

Adevărata relație dintre Misha și Connect-R

Misha a mai recunoscut că o mare greșeală pe care o face este să o compare pe Maya cu alți copii, dar cu timpul a înțeles că trebuie să se tempereze. Artista a mai dezvăluit că fostul soț este un partener pe care te poți baza și că relația lor s-a schimbat în bine.

„Suntem în relații foarte OK, cum am fost și până acum, din câte ați văzut, nu cred că ne-ați văzut vreodată să ne certăm.

Suntem în relații foarte bune!”, a mai adăugat Misha, potrivit Cancan.