Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul a ieșit la iveală! Motivul pentru care Diana Dumitrescu e out. „Plângea în…”
Adevărul a ieșit la iveală! Motivul pentru care Diana Dumitrescu e out. „Plângea în…”

Adevărul a ieșit la iveală! Motivul pentru care Diana Dumitrescu e out. „Plângea în…”

Apar noi detalii incendiare despre revenirea Simonei Gherghe la Antena 1.

Se pare că șefii Trustului Intact au decis să o schimbe pe Diana Dumitrescu de la cârma emisiunii „Mireasa” deoarece nu s-ar fi potrivit cu proiectul.

Cancan susține că șefii Antenelor au luat decizia de a schimba prezentatoarea emisiunii ”Mireasa” după ce Diana Dumitrescu ar fi făcut mai multe gafe.

„Au decis să o pună pe liber după ce a gafat în câteva rânduri. Diana nu se descurca în postura de prezentatoare. Astfel, a fost înlăturată și în locul ei au adus-o pe Simona Gherghe. Nu se descurca deloc. Când a primit vestea, Diana a plâns minute în șir în culise”, a declarat o sursă pentru Cancan.

Simona Gherghe revine pe micile ecrane

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei.

Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua ”Mireasa”, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a dezvăluit Simona Gherghe.

„Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieți, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de patru luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă! Aşa că vă invit în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 14:00 şi sâmbătă de la ora 13:30 să-mi fiţi alături în această aventură!”, a completat Simona.

Noul sezon al celebrului reality-show va începe pe data de 7 septembrie, iar Simona Gherghe, în calitate de prezentatoare va aduce în centrul atenției povești de dragoste, momente mai mult sau mai puţin tensionate și îi va supune pe concurenți la reguli dure, momente pline de emoție, dar și la multe provocări.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.