După scandalul divorțului dintre cei doi, George s-a mutat la un prieten. Dar, la începutul acestei luni a s-a împlinit un an de la nașterea micuței Clara, iar Andreea s-a dus cu fetele ei, Ella și Clara la nașii Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

La reunine a fost prezent și George Burcea, însă acesta nu s-a putut bucura pe deplin de ziua de naștere a micuței Clara. A stat foarte puțin la petrecere și, în plus, ar fi fost primit cu răceală de Aurelian Temișan, nașul său de cununie.

„A stat o oră, de aceea nici nu apare în fotografiile făcute. E adevărat, majoritatea celor care au fost la evenimentul, la Clara, nu prea l-au băgat în seamă, sunt supărați pentru ieșirile lui din spațiul public. Culmea, cea mai mare supărare nu este a Andreei, ea s-a obișnuit cu gândul că George nu o mai iubește și că vor divorța, ci Aurelian Temișan, nașul lor de cununie. Nici nu au schimbat două vorbe, s-au văzut, s-au salutat și atât. Este supărat că el a făcut ceea ce a făcut și a mai ieșit și la iveală povestea cu drogurile”, a spus cineva din anturajul Andreei.

Chiar dacă nu se află în cele mai bune relații, Andreea și George au făcut, totuși, un compromis și au fost alături de fiica lor, Clara. De altfel, cântăreața a postat pe rețelele de socializare primele fotografii de la petrecere, pe care le-a însoțit de un mesaj emoționant.

„Azi o sărbătorim pe Clara? și nașii i-au tăiat moțul.  Ella și Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează❤️?”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan pe contul de socializare, potrivit cancan.ro