Adelina Pestrițu, internată de urgență la spital: „Degeaba ne tot facem planuri”. Foto

Adelina Pestrițu, internată de urgență la spital: „Degeaba ne tot facem planuri”. Foto Sursa: Facebook- Adelina Pestriţu

În această dimineață, Adelina Pestrițu a fost internată la spital. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare. De asemenea, vedeta a atașat o fotografie din unitatea medicală în care se află.

Adelina Pestrițu are probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital. Iar pentru a-şi liniști fanii, vedeta a mărturisit că va reveni, atunci când totul va fi bine. În schimb, aceasta nu a spus şi care ar fi motivul internării sale.

Adelina Pestrițu:  „Viața își știe cu exactitate parcursul. Revin! (Când totul va fi bine)”

Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o fotografie și în dreptul acesteia a ataşat şi un mesaj. Pentru că sănătatea este cea mai importantă, mai ales în aceste momente, Adelina Pestrițu a mărturisit că va reveni, atunci când totul va fi bine. Deocamdată vedeta nu a dorit să mărturisească urmăritorilor de social media motivul pentru care a ajuns la spital.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adelina Pestrițu are probleme de sănătate

Acum câteva zile, vedeta îşi sărbătorea ziua de naștere și părea că se simte foarte bine. Numai că, în aceasta dimineață, Adelina Pestriţu a anunţat că este internată. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, se pare că de data aceasta problemele de sănătate o îngrijorează destul de tare. Pentru ca fanii să nu-i simtă lipsa cât o să fie la spital, dar și pentru a nu-și face griji pentru ea, a ales să le spună chiar ea că nu se simte deloc bine.

După o vacanță de vis, vedeta a ajuns la spital

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu și soțul ei au ales să meargă într-un loc de vis. Cei doi au mers în Italia, în zona Val di Sole, în apropiere de Vermiglio. Mai exact, în ziua în care a împlinit 36 de ani, Adelina Pestrițu a postat pe rețelele de socializare imagini cu locaţia de lux pe care a ales-o.

Hotelul în care este cazată le oferă celor care-i trec pragul numeroase facilități precum: o piscină interioară, un jacuzzi situat pe terasă, un spa, dar și o priveliște care îți taie răsuflarea. La acest hotel, o noapte de cazare poate ajunge până la 700 de euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Sursa: viva.ro.