Evenimentul Zilei > Monden > Adela Popescu a ieșit din joc, din cauza coronavirusului. Cine o va înlocui la emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV
Adela Popescu a ieșit din joc, din cauza coronavirusului. Cine o va înlocui la emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV

Adela Popescu a ieșit din joc, din cauza coronavirusului. Cine o va înlocui la emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV

Adela Popescu se sime rău după ce s-a infectat cu coronavirus și va lua o pauză forțată de la emisiunea „Vorbește Lumea”. A fost găsită deja o înlocuitoare.

Adela Popescu a fost depistată cu coronavirus, așa că șefii de la PRO TV au fost nevoiți să se miște foarte repede și să găsească o persoană care să-i ia locul la emisiunea „Vorbește lumea”. Care a început, joi, fără Adela Popescu. Mai întâi, Bogdan și Șurubel i-au anunțat pe telespectatori că este vorba de o întârziere a colegei lor de platou. Apoi, vedeta a intrat în direct, prin telefon, și a dezvăluit ce a împiedicat-o să ajungă la emisiune.

Adela Popescu s-a simțit rău, și-a făcut un test și a ieșit pozitivă

Ea s-a simțit rău, așa că și-a făcut un test pentru a vedea dacă s-a infectat cu coronavirus. Rezultatul a fost pozitiv, așa că Adela Popescu s-a autoizolat.

„M-am simțit rău, așa că am făcut testul covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici.

Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere. Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, ma gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul”, a povestit Adela Popescu.

Theo Rose va fi înlocuitoarea

Așadar, locul ei a fost luat de Theo Rose, care a mai făcut parte din echipa „Vorbește Lumea” și este obișnuită cu atmosfera din platou. „Aparent, văd că vă descurcați singuri, dar dacă Adela a crezut că o să fiu o surpriză plăcută pentru voi, atunci îmi face plăcere”, le-a spus Theo Rose lui Bogdan și Șurubel.

Altfel, blcoată la domiciliu din cauza virusului pe care l-a contractat, Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor că va avea câte o surpriză în fiecare zi pentru ei, până la revenirea în studiu, alături de colegii ei.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: