Evenimentul Zilei > Politica > Acuzaţii grave la adresa Guvernului! „Au împărţit banii publici printr-un abuz intolerabil”
Acuzaţii grave la adresa Guvernului! „Au împărţit banii publici printr-un abuz intolerabil”

Acuzaţii grave la adresa Guvernului! „Au împărţit banii publici printr-un abuz intolerabil”

Felix Stroe a făcut declaraţii incendiare cu privire la modul în care Guvernul PNL a împărţit banii publici către comunităţile locale.
Felix Stoe, reprezentantul organizaţiei judeţene PSD Constanţa, a afirmat faptul că acolo unde cetăţenii au îndrăznit să voteze altceva decât PNL sau USR cei din Guvrenul României le-au repartizat sume absolut ridicole, ceea ce reprezintă un abuz intolerabil.

Felix Stroe cere intervenţia lui Klaus Iohannis, preşedintele tuturor românilor

„Organizaţia Judeţeană PSD Constanţa a luat act cu indignare despre modul discreţionar în care au fost împărţiţi banii publici către comunităţile locale de către actualul Executiv condus de PNL. Hotărârea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcţionare şi asistenţa socială sau protecţia copilului este de-a dreptul scandaloasă. Comunităţi întregi nu primesc niciun leu, iar altora li se repartizează sume absolut ridicole, doar pentru faptul că acei cetăţeni au îndrăznit să voteze altceva decât PNL sau USR”, se arată în comunicatul de presă transmis de preşedintele organizaţiei judeţene PSD Constanţa.

Stroe prezintă cazul oraşului Năvodari, unde administraţiei locale i-a fost repartizată suma de 50.000 de lei

„Este un abuz intolerabil. În numele comunităţilor locale din judeţul Constanţa dar şi al celor din alte judeţe ale ţării care nu au primit niciun leu sau doar sume ridicole, doar pentru ‘vina’ de a fi conduse de primari PSD, aleşi în mod democratic, protestăm vehement! Cel mai strigător la cer este exemplul oraşului Năvodari, care a primit suma de 50.000 de lei, DE CÂTEVA ORI MAI PUŢIN decât orice comună din judeţul Constanţa cu primar liberal!? Şi asta în condiţiile în care oraşul Năvodari este al doilea contributor la bugetul de stat din judeţul Constanţa, după municipiul reşedinţă de judeţ, iar cheltuielile sale de funcţionare sunt direct proporţionale” a mai spus Felix Stroe.

Primarul Florin Chelaru este indignat şi mâhnit de atitudinea dispreţuitoare a Guvernului  PNL

Guvernul liberal a repartizat zilele trecute sumele pe unităţile administrativ-teritoriale pentru plata cheltuielilor de funcţionare. Oraşul Năvodari a primit suma de 50.000 lei.  Aşa se face că o localitate cu 1.600 de locuitori, dar cu primar PNL, să primească chiar şi 430.000 lei. Avem de-a face cu o împărţire a banului public de către Guvernul liberal strict pe criterii politice, toate primăriile PSD din judeţ primind de 10 ori mai puţini bani decât cele cu primari PNL”, a scris primarul Chelaru pe social media.