Totodată, liderul Pro România a spus că Dan Barna nu este pregătit pentru conducerea țării în urma alianței cu Dacian Cioloș.

„OMUL NOU în Politica : Dacian Cioloș! Votaţi-l cu încredere! Este mai prefăcut, mai demagog, mai oportunist şi mai neprofesionist decât oamenii vechi!

1. OMUL NOU Cioloș – lupta toată ziua pentru integritate şi anticorupţie / dar dacă e vorba despre propunerea făcută de “Şefu” Macron pentru Comisia Europeană a uitat de toată lupta – “o voted Şefu – am înţeles ‘Trăiţi”.

2. Omul nou Cioloș – a fost în Guvernul lui Tariceanu în 2008, a ajuns Comisar European propus de Băsescu şi Sarkozy în 2009, a fost pe lista de propuneri a Guvernului “Ponta” în 2014 (alături de Corina Creţu care a şi câştigat nominalizarea atrăgând invidia veşnică a lui DC), a fost pus Prim Ministru de Iohannis şi votat de Liviu Dragnea în 2015, a candidat şi a fost ales în 2019 pe lista lui Dan Barna USR / i-a trădat într-o secundă pe toţi cei de mai sus şi îi mai şi înjura peste tot pe unde are ocazia – cu adevărat OM NOU / a primit funcţii şi poziţii de la toţi “oamenii vechi” – dar nu ştie cine sunt şi se lupta cu ei”.

Victor Ponta a scris că din cauza guvernării Cioloș PSD a ajuns la 46% la alegerile parlamentare din 2016.

„3. Pentru că “Omul Nou” Cioloș să ajungă Prim Ministru “a fost nevoie să moară oameni” / a păstrat în funcţii toţi oamenii lui Dragnea şi a guvernat aşa de “performant” că a dus PSD la 46% în Alegerile Parlamentare din 2016”

4. Omul nou Cioloș ne tot anunţă cum votează el moţiunea de cenzură în Parlamentul României – el nu are niciun parlamentar în România , dar vorbeşte pentru cei naivi care nu ştiu asta / în schimb are voturi în Parlamentul European – şi nu votează candidaţii cu “probleme de integritate” / staţi aşa – nu votează candidaţii care NU sunt propuşi sau sprijiniţi de Şefu’ Macron – pe aia îi votează imediat că “s-au lămurit lucrurile”.

5. Omul nou Cioloș este cel care nu a lucrat o zi la o firmă privată ; nu a plătit în viaţa lui un salariu sau taxe şi impozite pentru afacerea lui; nu a dat niciodată un interviu pentru un job şi nu a avut niciodată un şef care să îl ameninţe că îl dă afară dacă nu munceşte ca un sclav / dar Omul Nou zice că îi reprezintă exact pe aceia a căror viaţă nu a avut-o niciodată el însuşi”, a scris Ponta.

Președintele Pro România a adăugat că Dan Barna nu este pregătit să conducă țara.

6. Dan Barna chiar e “nou” în politica – ceea ce nu înseamnă deloc că e şi bun / prima dovadă că nu e pregătit să conducă tara altfel decât până acum, este faptul că face tandem cu cel mai “vechi” şi cu apucături “vechi” din politica – Dacian Cioloș.

„Am o părere bună despre pregătirea profesională şi bună credinţă a votanţilor USR / recunosc că mă enervează când îi văd păcăliţi şi orbiţi de personaje sordide care se prezintă ca “tineri şi neprihăniţi”!

Povestea această frumoasă cu “oamenii noi” în politica am tot văzut-o în România (mai ţineţi mintea campania “tinerii lui Băsescu” cu care a apărut la Slatina Darius Vâlcov?) – mereu s-a terminat foarte prost.”, și-a încheiat postarea Victor Ponta.