Evenimentul Zilei > Monden > Actorul Josh Duhamel, la un pas de moarte. Filmare cu momentul dramatic VIDEO
Actorul Josh Duhamel, la un pas de moarte. Filmare cu momentul dramatic VIDEO

Actorul Josh Duhamel, la un pas de moarte. Filmare cu momentul dramatic VIDEO

Viaţa de actor la Hollywood nu înseamnă numai momente de strălucire şi prim-plan, ci presupune uneori şi anumite pericole, aşa cum a dezvăluit recent Josh Duhamel, care a fost la un pas de moarte în timp ce filma pentru producţia „Shotgun Wedding”, în care joacă alături de Jennifer Lopez.

Actorul Josh Duhamel, la un pas de moarte. Filmare cu momentul dramatic. Unul dintre cei mai chipeşi actori din Cetatea Filmului a vorbit despre experienţa cruntă într-o intervenţie pentru o televiziune americană, care a şi prezentat imaginile respective (n.r. – după minutul 3:00).

Totul s-a întâmplat în Republica Dominicană, ţară în care ajunsese echipa de filmare cooptată pentru comedia romantică. Josh Duhamel a spus că golful „calm, turcoaz” pe care l-a revăzut a fost înlocuit cu valuri „tumultuoase”. S-a întâmplat foarte rapid, iar partenerul din film al cântăreţei Jennifer Lopez a fost luat prin surprindere.

„Valurile s-au ridcat cam la 9 metri în aer. Acest val rebel apare în timp ce filmez și mă spală literalmente aproape de marginea stâncii”, a spus el miercuri, în timpul apariției de la The Tonight Show Protagonist cu Jimmy Fallon.

Totuşi, „coralul ascuțit de brici” de pe faleză l-a ținut la pământ, cu toate că i-a şi lăsat câteva cicatrici urâte. „Cu siguranță, asta a fost una dintre experiențele în care am fost aproape moarte”, a spus el înainte de a arăta imaginile de pe telefonul mobil pe care le-a înregistrat înainte de a fi doborât de valul solitar.

Actorul Josh Duhamel, la un pas de moarte

Duhamel i-a spus lui Fallon că a fost unul dintre primii oameni care au văzut clipul. El a adăugat: „Dacă l-aș fi arătat (companiei de producție) Lionsgate în timp ce îl filmam, probabil că m-ar fi dat afară din film.”

Josh Duhamel

Filmul a pierdut deja un actor care a interpretat personajul lui Tom: Armie Hammer a fost inițial distribuit pentru a juca rolul care i-a revenit în cele din urmă la Duhamel, dar a fost înlocuit în urma multiplelor acuzații de abuz, inclusiv acuzații de viol care sunt anchetate de poliţia din Los Angeles.

Lionsgate, studioul care produce viitoarea comedie, a anunțat actualizarea castingului într-un comunicat de presă din februarie: „Nu am putea fi mai fericiți pentru mirii noștri din această «nuntă cu pușcă», a declarat Erin Westerman, președintele producției pentru Lionsgate Motion Pictures Group, într-un comunicat.

„Știm că Josh și Jennifer vor forma un cuplu captivant și sexy pe ecran și vor fi parteneri de distracție în timp ce destinație de vis pentru nunta lor devine un coșmar memorabil”, a completat Westerman.

Duhamel a jucat anterior în franciza „Transformers” şi va avea un rol în „Jupiter’s Legacy”, seria cu supereroi produsă de Netflix conform eu.usatoday.com.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: