Evenimentul Zilei > Monden > Actorul din Spider-Man s-a mutat într-un conac din Londra împreună cu iubita sa. Prințul Harry și Meghan Markle au cerut să îi cunoască
Actorul din Spider-Man s-a mutat într-un conac din Londra împreună cu iubita sa. Prințul Harry și Meghan Markle au cerut să îi cunoască

Actorul din Spider-Man s-a mutat într-un conac din Londra împreună cu iubita sa. Prințul Harry și Meghan Markle au cerut să îi cunoască

Actorii din Spider-Man, Tom Holland și Zendaya, s-au mutat într-un conac care valorează 3 milioane de lire sterline, mutându-se astfel în Londra. Brit Tom, în vârstă de 25 de ani, a cumpărat luna trecută proprietatea din Richmond, sud-vestul Londrei.

Cuplul – care s-a cunoscut pe platoul de filmare al filmului Spider-Man: Homecoming – plănuiește o renovare a conacului, care va costa 250.000 de lire sterline, și care va include o sală de sport, un cinema și o peșteră pentru oameni.

Actrița americană Zendaya, în vârstă de 25 de ani, deține deja o casă de 3 milioane de lire sterline în Los Angeles, dar se spune că se va muta cu iubitul ei la Londra. Este aproape de părinții săi și de casa copilăriei din Kingston. O sursă a declarat pentru Mirror: „Sunt plini de interes în privința proprietății și în a-și face prima casă împreună. Sunt foarte îndrăgostiți și și-au dorit ca prima lor casă să fie în Londra, unde a copilărit Tom. Toată lumea este încântată pentru ei.”

Fanii au sperat ca actorii să formeze un cuplu încă de când au început să joace împreună în franciza Marvel. Tom și Zendaya au început să se întâlnească în timp ce filmau primul film, deși cei doi nu au confirmat niciodată relația. La doi ani după „despărțirea” lor, au fost fotografiați sărutându-se în iulie 2021.

Întâlnirea cu Prințul Harry și Meghan Markle

De atunci, ei au atras atenția prințului Harry și a lui Meghan Markle, care au cerut să-i întâlnească- deși nu s-au întâlnit niciodată anterior, a susținut o sursă. Ducele și Ducesa au dorit să cunoască persoanele care au adus 1,27 de miliarde de lire sterline în box office.  Un vechi prieten al lui Harry a dezvăluit că cei doi i-au contactat pe Tom și Zendaya și le-au cerut să se întâlnească. „Din câte am auzit, Tom și Zendaya au fost mai degrabă uimiți. Tom nu l-a întâlnit niciodată pe Harry și nici nu și-au vorbit vreodată, motiv pentru care nu știau ce vor.”

Cu toate acestea, cele două cupluri s-au întâlnit în secret la casa familiei Sussex, Montecito. Sursa a susținut: „Întâlnirea a avut loc”. Se crede că Familia Regală ar fi fost dornică să discute cu Zendaya și Brit Tom pentru a-i convinge să ia parte la unul dintre proiectele lor media, potrivit The Sun.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: