Transformarea prin care trec actorii care ne-au fermecat în ipostaza de copii, e mereu surprinzătoare. Și, nu de puține ori, o vedetă cinematografică copil are suficiente probleme când crește. De unde și comentariile care par că nu se mai opresc.

Actorul din „Singur Acasă” a avut probleme de mai mulți ani

Actorul care, an de an, îi farmecă pe copii în „Singur acasă”, s-a confruntat ani la rând cu mai multe probleme care au avut legătură cu un stil de viață nepotrivit. La un moment dat și-a îndreptat atenția spre cariera muzicală. Și nu a mai bifat niciun proiect  important pe plan cinematografic. Mult timp a părut că tot ce a făcut notabil în cariera sa s-a întâmplat când era un copil simpatic, relatează retetesivedete.ro .

În urmă cu câteva zile, starul de 40 de ani a fost surprins pe platourile de filmare ale producției American Horror Story: Double Feature.

Accesorizare în pandemie cu lac de unghii și inele

Îmbrăcat în haine obișnuite, Macaulay Culkin a fost fotografiat alături de colegii din distribuție și din echipa de filmare. Actorul se pregătea pentru filmarea anumitor scene.

După ultimele fotografii realizate pentru coperta revistei Esquire, toată lumea se întreabă dacă Macaulay Culkin avea unghiile făcute și acum. De la distanța de la care a fost fotografiat, acest detaliu nu apare. Ca și alte vedete masculine, actorul a optat să se accesorizeze în pandemie cu lac de unghii și inele. El a distribuit imaginile pe contul său de Instagram.

 

Vedeți cum arată actorul din Singur Acasă la 40 de ani pe retetesivedete.ro