Evenimentul Zilei > Actualitate > Singur acasă revine! Macaulay Culkin este din nou singur acasă după 28 de ani
Singur acasă revine! Macaulay Culkin este din nou singur acasă după 28 de ani

Singur acasă revine! Macaulay Culkin este din nou singur acasă după 28 de ani

Macaulay Culkin a recreat scena din îndrăgitul film „Singur acasă” după 28 de ani. Actorul, în vârstă de 38 de ani, a repetat scene din film care au fost incluse într-o reclamă pentru Google.

Macaulay Culkin avea 8 ani când a filmat „Singur acasă”, filmul care a devenit o legendă în lumea cinematografiei. De data aceasta, simpaticul puști, devenit între timp adult, se reîntoarce în casa copilăriei și retrăiește scene cult din film. Acesta este din nou uitat de părinții în acasă și le vine de hac hoților, informează Hollywood Reporter. 

"V-aţi întrebat vreodată cum ar arăta Kevin McCallister adult? Nici eu. Dar, dacă sunteţi curioşi, vă sfătuiesc ferm să vă uitaţi la această reclamă" a scris actorul pe contul său de Twitter. 

Filmulețul de un minut, în care Macaulay Culkin se întoarce în timp, a avut peste șase milioane de vizualizări în primele 12 ore. 

Macauley Culkin a câștigat simpatia publicului prin rolul lui Kevin McCallister din filmul "Singur acasă". Acest film l-a făcut pe băiatul blond, inventiv și neastâmpărat să devină vedetă aproape peste noapte.  "Singur acasă" a devenit un fenomen mondial în anii 1990. Culkin a interpretat acest rol în primele două filme ale seriei "Singur Acasă", care au fost în 1990, respectiv 1992. Pentru rolul „Singur Acasă I” actorul a fost nominalizat la Globul de Aur.

Sursa foto: Google/screenshot

 
 
 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: