Macaulay Culkin avea 8 ani când a filmat „Singur acasă”, filmul care a devenit o legendă în lumea cinematografiei. De data aceasta, simpaticul puști, devenit între timp adult, se reîntoarce în casa copilăriei și retrăiește scene cult din film. Acesta este din nou uitat de părinții în acasă și le vine de hac hoților, informează Hollywood Reporter. 

"V-aţi întrebat vreodată cum ar arăta Kevin McCallister adult? Nici eu. Dar, dacă sunteţi curioşi, vă sfătuiesc ferm să vă uitaţi la această reclamă" a scris actorul pe contul său de Twitter. 

Filmulețul de un minut, în care Macaulay Culkin se întoarce în timp, a avut peste șase milioane de vizualizări în primele 12 ore. 

Macauley Culkin a câștigat simpatia publicului prin rolul lui Kevin McCallister din filmul "Singur acasă". Acest film l-a făcut pe băiatul blond, inventiv și neastâmpărat să devină vedetă aproape peste noapte.  "Singur acasă" a devenit un fenomen mondial în anii 1990. Culkin a interpretat acest rol în primele două filme ale seriei "Singur Acasă", care au fost în 1990, respectiv 1992. Pentru rolul „Singur Acasă I” actorul a fost nominalizat la Globul de Aur.

Sursa foto: Google/screenshot