În acest lungmetraj vor mai juca Tom Holland, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Riley Keough şi Bill Skarsgard, potrivit a1.ro

Filmul este o adaptare a romanului omonim lansat de scriitorul Donald Ray Pollock în 2011. Acţiunea este situată într-un oraş fictiv, Knockemstiff, din Ohio, unde izbucneşte "o furtună de credinţă, violenţă şi izbăvire".

Antonio Campos va regiza filmul, pe baza unui scenariu semnat de el şi Paulo Campos.

Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reuşit să se impună în industria de film americană. În "Marţianul", nominalizat la şapte premii Oscar, a jucat alături de Matt Damon, iar în "Lebăda Neagră" a făcut parte dintr-o distribuţie de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel. A jucat şi în musical-uri pe Broadway şi în serialul american "Gossip Girl", dar şi în lungmetrajul "I, Tonya", de Craig Gillespie. În cel mai recent film din trilogia "Captain America" a jucat într-un rol principal alături de Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving şi Samuel L. Jackson. Rolul din "Captain America" l-a reluat şi în franciza "Avengers".

Chris Evans s-a remarcat în trecut cu roluri precum cele interpretate în filmele din seria "Cei patru fantastici", "Ţestoasele Ninja", "Care-i numărul tău?" şi două francize de succes inspirate din universul benzilor desenate Marvel – "Căpitanul America/ Captain America" şi "Răzbunătorii/ The Avengers".