Evenimentul Zilei > Social > evz.ro lansează campania #ActiviAcasa: ghidul tău de izolare!
evz.ro lansează campania #ActiviAcasa: ghidul tău de izolare!

evz.ro lansează campania #ActiviAcasa: ghidul tău de izolare!

Cu îndemnul ”Fă lucrurile de care niciodată nu ai avut timp!” evz.ro creează o etichetă specială în site, #ActiviAcasa, unde va scrie pentru tine articole cu cele mai interesante lucruri de făcut, citit, văzut, jucat, ascultat. Vei găsi de toate: exerciții fizice și diete, filme, cărți, muzică, jocuri, rețete culinare și idei de bricolaj.

Obișnuiți cu o viață pe repede înainte, stresați și aproape teleghidați, petrecând prea mult timp în trafic, ne plângeam că hobby-urile noastre nu mai au loc pe agenda. Cum pandemia ne obligă să stăm în casă, unde s-a mutat şi locul de muncă, avem ceva mai mult timp liber. Acesta este momentul în care ne putem aminti de activităţile şi lucrurile pe care le-am ratat, luând în considerare realizarea lor.

Deși acum brusc percepem timpul extra ca pe un alt factor de stres,  nu-i așa că poți face rapid o listă cu cel puțin 10 lucruri pe care ți-ai tot dorit să le faci, dar n-ai avut timp niciodată de ele? Știi cartea aceea pe care ți-ai cumpărat-o de un an și n-ai citit nici zece pagini? Rețeta de prăjitură cum ai mâncat la prietena ta, dar n-ai găsit niciodată timp s-o încerci? Exercițiile pentru un abdomen mai plat sau pentru „aripioare”, jocul ăla tare pe care ai vrut să-l încerci, albumul care zace salvat de-o jumătate de an la „Salvate” pe Facebook? Perdeaua de la dormitor peste care n-ai apucat să pui draperia, prietenul din liceu căruia ai tot vrut să-i scrii, partida de Monopoly sau Risk cu cei mici, ordine printre DVD-urile cu filme și muzică, ba chiar și propria nuntă la care nu te-ai mai uitat niciodată…?

Iată că mai mult timp liber este de fapt un plus! Câte alte idei ți-au mai venit în timp ce le citeai pe cele de mai sus?

Împreună cu evz.ro poți găsi în fiecare zi noi idei despre cum să-ți petreci timpul cu activități de calitate chiar dacă acum totul se rezumă la perimetrul locuinței tale.

Eticheta sub care se vor reuni toate aceste articole, #ActiviAcasa, o găsești ușor la noi in site. Dar dacă tot am menţionat că acesta este momentul să acţionezi, noi dăm startul! Ne încercăm talentul în design și îți lăsăm mai jos o ”hartă” cu pașii de urmat pentru a citi cel mai bun ghid de izolare, numai pe evz.ro.