Evenimentul Zilei > Social > Acțiune în forță a Poliției pentru a găsi o femeie dată dispărută
Acțiune în forță a Poliției pentru a găsi o femeie dată dispărută

Acțiune în forță a Poliției pentru a găsi o femeie dată dispărută

Polițiștii din Petroșani au căutat în toate hotelurile din localitate o femeie dată dispărută de iubitul ei. Ea a uitat unde se află, deoarece era într-o stare avansată de ebrietate. 

Incidentul s-a petrecut ieri seară. Poliția Municipiului Petroșani a fost contactată de un bărbat de 37 de ani, din Lupeni, care a anunțat că iubita sa în vârstă de 45 de ani, din Lupeni, a plecat în cursul zilei spre Petroșani și nu a mai revenit acasă.

Îngrijorarea bărbatului a pornit de la faptul că partenera sa i-a comunicat că se află la un hotel din Petroșani. Când a sunat să întrebe de ea, recepționerul a refuzat să îi dea relații despre prezența acesteia în hotel, după care femeia nu i-a mai răspuns la telefon, potrivit site-ului realitateadehunedoara.net.

După ce au fost apelați, polițiștii au demarat de urgență verificări la toate unitățile de cazare din localitate. 8 unități au fost verificate de către oamenii legii până când au reușit să ia legătura telefonic cu femeia.

Ea le-a transmis polițiștilor că se află în apartamentul unui prieten și că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Motivul pentru care nu a vrut să le ofere alte informații cu privire la adresa exactă a fost că se afla în stare ebrietate. Pentru a clarifica situația, femeia a promis că se va prezenta ulterior la sediul Poliției.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: