Evenimentul Zilei > Actualitate > Accidente atât de bizare încât puţini au văzut vreodată. Te uiţi şi te minunezi: CUM S-A ÎNTÂMPLAT? – Galerie foto
Accidente atât de bizare încât puţini au văzut vreodată. Te uiţi şi te minunezi: CUM S-A ÎNTÂMPLAT? – Galerie foto

Accidente atât de bizare încât puţini au văzut vreodată. Te uiţi şi te minunezi: CUM S-A ÎNTÂMPLAT? – Galerie foto

Seria de accidente bizare nu se sârşeşte niciodată. Din ce în ce mai multă lume a reclamat că în viaţa de zi cu zi au loc foarte multe întâmplări stranii.

Fie că este luni sau vineri 13, oamenii păţesc din ce în ce mai multe accidente bizare pe care nu şi le pot explica. Oricât s-ar gândi la o variantă prin care să elucideze misterul, toţi rămân cu aceiaşi întrebare: "Cum s-a întâmplat?".

Foarte puţini oameni au reuşit să captureze momentul accidentului, dar şi mai puţini au făcut publică ruşinea prin care au trecut. Am reuşit să adunăm peste 40 de oameni ghinionişti care la finalul unei astfel zile răsuflă uşuraţi şi îşi spun "niciodată nu am avut şi eu noroc".

Peste 40 de poze făcute la momentul perfect întruchipează adevăratul sens al cuvântului "ghinion". O secundă mai devreme sau mai târziu şi pozele nu ar mai fi avut niciun farmec!

Sursă foto: Klyker

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.