Evenimentul ZileiSocialACCIDENT rutier MORTAL, la Constanța. Victima, un CĂLUGĂR

ACCIDENT rutier MORTAL, la Constanța. Victima, un CĂLUGĂR

ACCIDENT rutier MORTAL, la Constanța. Victima, un CĂLUGĂR
Un bărbat, de 45 de ani, călugăr la o mănăstirea „Sf Apostol Filip” din Adamclisi, și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație, intrând cu mașina într-un pom de pe marginea DN3. Arhiepiscopia Tomisului respinge varianta sinuciderii, vehiculată pe fondul lipsei centurii de siguranță și a urmelor de frânare.

Accidentul în care părintele Antonie și-a pierdut viața a avut loc puțin după miezul nopții. Potrivit IPJ Constanța, un bărbat, de 45 ani, a condus un autoturism, pe DN 3, prin comuna Ciocârlia, dinspre Cobadin către Constanţa şi ajungând la 20 metri de ieşirea din localitate, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra direcției de mers. A părăsit carosabilul către stânga şi a intrat în coliziune cu un copac după care s-a răsturna în afară părţii carosabile. În urmă accidentului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului auto care era singur în autoturism.

ISU Dobrogea a anunțat inițial un accident rutier pe DN3, cu victimă încarcerată, inconștientă. Echipajul de descarcerare precum și echipajul SMURD au constatat însă decesul conducătorului auto. Mașina, care fusese împrumutată de călugăr, era distrusă în față și în spate. Victima era în papuci, cu picioarele goale. Nu existau urme de frânare, circulând cu viteză excesivă, și omul nu purtase centura de siguranță, luându-se în calcul și varianta sinuciderii.Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, dezminte această ipoteză, spunând că “nu era cunoscut cu probleme și nu avea motive, era din București, venit de 4 ani la mănăstire, se integrase bine în obște, era un om liniștit”.

 


Accesează: