Accident rutier demn de povestit nepoţilor. La Piteşti s-a întâmplat. Foto. În prim-plan apare un autocar care şi-a pierdut o roată chiar în timpul deplasării. Pur şi simplu, roata s-a desprins în mers și a avariat trei maşini dintr-o parcare.

Accident rutier demn de povestit nepoţilor

Scenele incredibile au fost înregistrate după prânz, în cartierul piteştean Prundu. Când au simţit şi au văzut că autocarul a rămas fără o roată, călătorii s-au panicat.

Totuşi, nu la fel s-a întâmplat şi în cazul şoferului, care şi-a păstrat calmul şi a reuşit să oprească în siguranţă. Conform informaţiilor jurnaliştilor de la epitesti.ro, niciunul dintre călători nu a fost rănit.

Oamenii au rămas doar cu sperietura de pomină şi cu uimirea cauzată de faptul că se putea întâmpla o tragedie dacă incidentul se întâmpla după ce ieşeau din Piteşti. Sau înainte de a intra în oraş…

În urma testării specifice pe care au făcut-o poliţiştii rutieri s-a constatat că şoferul nu era sub influenta băuturilor alcoolice. De asemenea, el nu a consumat droguri.

Din cauza ineditului accident rutier, traficul în zonă a fost blocat şi deviat pe sensul de ieșire din oraș. Mai greu a fost pentru călători, care au fost nevoiţi să caute alte soluţii pentru a-şi continua drumul.

În continuare, rămâne de stabilit dacă autocarul avea inspecţia tehnică la zi. Şi dacă o avea, cât de serios a fost făcută, pentru doar norocul i-a ajutat pe pasageri să nu fie implicaţi într-un accident cu urmări mult mai grave.

Cine are mai multe informaţii despre acest caz este rugat să trimită un e-mail pe adresa [email protected]