Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini ca în filme! Un autoturism a intrat într-un autocar. VIDEO
Imagini ca în filme! Un autoturism a intrat într-un autocar. VIDEO

Imagini ca în filme! Un autoturism a intrat într-un autocar. VIDEO

Imagini ca în filme! Un autoturism a intrat într-un autocar. În imaginile de mai jos se poate vedea impactul care a fost la un pas de tragedie.
Imagini ca în filme! Un autoturism a intrat într-un autocar. În imaginile de mai jos se poate vedea impactul dintre cele două mașini. Se pare că incidentul a fost provocat din cauza vizibilității reduse.
În video puteţi vedea momentul în care autoturismul intră în plin într-un autocar, provocând un accident rutier

Imagini ca în filme! Un autoturism a intrat într-un autocar

În urmă cu puţin timp, pe raza localităţii Breazu din Iași a avut loc un accident rutier. Un alt șofer a surprins de la bordul mașinii, momentul impactului.

Pe filmare se poate vedea cum un autoturism a intrat în plin într-un autocar care se afla pe marginea şoselei. Tot în aceeaşi zonă, un alt autoturism se afla într-un şanţ.

Potrivit surselor, nu se cunosc cu exactitate cauzele care au dus la impact. Dar cel mai probabil, vizibilitatea redusă a fost una dintre ele, dar si viteza mare și poleiul de pe asfalt.

Momentan nu se cunoaște existența vreunei persoane rănite, dar doar norocul a făcut că, fix înainte de impact, oamenii care se aflau în spatele autocarului să se dea la o parte.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje rutiere. La doar 300 de metri după impactul mai sus menționat, a mai avut loc un accident rutier in care au fost implicate două autoturisme, scriu jurnaliștii de la bzi.ro.

În Județul Iaşi şi Județul Vaslui ANM a emis o atenţionare cod galben de ceață

Se vor semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, izolat burniță care depune polei și în funcție de condițiile locale ghețuș.