Accident grav cu 15 răniți. Un vehicul s-a răsturnat într-un parc tematic

Accident grav cu 15 răniți. Un vehicul s-a răsturnat într-un parc tematic Sursa foto: Twitter

Accident grav într-un parc tematic, soldat cu 15 răniți, dintre care cel puțin unul este în stare critică. Incidentul s-a petrecut la Los Angeles în incinta Universal Studios Hollywood.

Departamentul de pompieri din Los Angeles a informat cu privire la incidentul care s-a produs în parcul tematic. De asemenea, poliția are o ipoteză în legătură cu cauzele acestui eveniment.

Accident grav la Studiourile Universal

Sîmbătă seara, unul dintre vehiculele care asigurau transportul vizitatorilor pe suprafața parcului Universal Studios Hollywood a fost implicat într-un accident grav. Lucrătorii Departamentului de Pompieri din Los Angeles au intervenit, fiind solicitați prin numărul de urgență. Ei au dat relații despre ceea ce s-a întâmplat pe paginile de socializare.

„A avut loc un incident cu tramvaiul în parcul tematic, în această seară, care s-a soldat cu mai multe victime”, a confirmat Departamentul de Pompieri al județului LA.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trenulețele care funcționează în incinta studiourilor cinematografice transportă persoanele între diferitele destinații. Totodată, acesta sunt puse la dispoziția turiștilor, care vin în vizită pe platourile de filmare, pentru tururri.

Pompierii din Los Angeles au precizat, într-un mesaj, că acest accident s-a petrecut în jurul orei 21.00. Ei au dat detalii și despre victime, un număr de 15 răniți. Toți au fost transportați la spitalele din zonă pentru îngrijiri medicale. Între persoanele vătămate, una prezentat leziuni foarte grave, fiind într-o stare critică.

Ipoteza poliției din Los Angeles

Polițiștii au deschis o anchetă în cazul acestui accident care s-a produs în parcul tematic al studiourilor cinematografice Universal de la Hollywood. Aceștia au cerccetat cauzele care au dus la producerea evenimentului soldat cu 15 victime. Potrivit unuia dintre ofițerii de poliție, citat de BBC, ar fi fost votba despre o problemă tehnică.

Vehiculul care transporta turiștii pe teritoriul Universal Studios Hollywood ar fi avut frânele defecte. De aici și impactul. Ofițerul de poliție Maria Abal a apreciat că a fost vorba despre o defecțiune la sistemul de frânare, fără să dea mai multe detalii cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

 „A existat un fel de problemă cu frânele”, a comentat Maria Abal, citată de BBC.

Accident în parcul tematic

Un purtător de cuvânt al Universal Studios Hollywood a confirmat că au existat mai multe victime cu „răni minore” în urma acestui accident.

„Lucrăm pentru a susține turiștii și pentru a înțelege circumstanțele în care s-a produs accidentul”, a precizat oficialul studioului.

Studio Tour este una dintre cele mai populare atracții de la Universal Studios. Turiștii pot petrece până la o oră vizitând parcul cu mașina, dar și diferite platouri de filmare, unde s-au realizat producții cu succes la public. .

Accidentul a avut loc cu o săptămână înainte ca Universal Studios să sărbătorească cea de-a 60-a aniversare de la lansarea tururilor pentru turiști. Acestea s-au organizat pentru prima oară în 1964.