Accidentul a avut loc cu puțin timp inainte de ora 21:00, pe Drumul Național DN3, între localităile Urluia și Adamclisi, într-o curbă periculoasă. Se pare că femeia aflată la volan, din motive neelucidate încă, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturant cu mașina în afara drumului.

Echipaje medicale cu cinci ambulanțe SAJ și SMURD au ajuns la locul accidentului. Cele patru victime, șoferița de 27 de ani, și copiii ei, de 2, 5, respectiv 7 ani au fost scoși din autoturism. Erau conștienți, dar avea răni multiple. Potrivit putătorului de cuvânt al SAJ Constanța, Claudia Ttarici, mama, care prezenta trauamtisme de membre superioare, cranian și traumatism abdominal, și copilul de 2 ani, cu traumatism craniocefal și traumatism de membre superiaore, sunt în stare gravă.

Copilul de 5 ani și cel de 7 ani sunt răniți la cap. Toate cele patru victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Polițiștii Serviciului Rutier investighează cauzele producerii accidentului care a dus la rănirea minorilor.