Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident feroviar. Un tren personal a deraiat după ce s-a lovit cu un camion
Accident feroviar. Un tren personal a deraiat după ce s-a lovit cu un camion

Accident feroviar. Un tren personal a deraiat după ce s-a lovit cu un camion

Un tren care circula pe ruta Dorohoi-Iaşi a deraiat, miercuri după-amiază, după ce a lovit un camion. La momentul accidentului în vagoane se aflau aproximativ 30 de persoane. O singură persoană rănită.

Trenul care a deraiat, miercuri după-amiază, după ce a lovit un camion pe raza municipiului Dorohoi transporta aproximativ 30 de persoane, care s-au autoevacuat, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

„Singura persoană rănită este mecanicul de locomotivă, care a refuzat transportul la spital”, a afirmat Lupu. PȘoferul camionului a rămas doar cu sperietura.

Oficialii ISU au pus la dispoziţia mass-media imaginile cu momentul producerii accidentului, care arată că şoferul camionului, înmatriculat în Tulcea, nu s-a asigurat în momentul în care a ajuns la nivelul căii ferate.

Potrivit sursei citate, accidentul feroviar a avut loc pe raza municipiului Dorohoi, la o trecere la nivel cu cale ferată fără barieră. După impact, camionul s-a răsturnat pe calea ferată.

„Trenul este deraiat. Nu există pericol de explozie”, a precizat Lupu, potrivit Agerpres.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: