Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident de tren la Cluj. Șoferul vinovat a murit
Accident de tren la Cluj. Șoferul vinovat a murit

Accident de tren la Cluj. Șoferul vinovat a murit

Un bărbat în vârstă de 72 de ani și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o conducea a fost lovit în plin de o locomotivă care circula între Gherla și Cluj Napoca.

Incidentul a avut loc pe raza localității Jucu, la 15 kilometri de Cluj Napoca, loc unde există trei treceri la nivel cu calea ferată, dintre care doar una este cu barieră. Potrivit IPJ Cluj, bărbatul care și-a pierdut viața se afla în mașină, cu soția lui, în vârstă de 68 de ani. La un moment dat, mașina a pătruns pe linia ferată fără ca șoferul să observe că se apropie o locomotivă. În urma impactului, șoferul a suferit răni grave și murit la scurt timp de la ajungerea la fața locului a medicilor de la SMURD. În schimb, soția vinovatului a suferit răni ușoare și a fost transportată la spital.

”Din păcate, localnicii din Jucu trec calea ferată, mulți dintre ei, fără să se asigure, bazându-se pe faptul că știu mersul trenurilor și ora la care ar trebui să se apropie un tren. Azi, a venit o locomotivă singură, care nu era în mersul trenurilor și a avut loc aceastp tragedie”, a spus un polițist.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: