Abia acum s-a aflat! Asta era cea mai mare dorință a lui Petrică Mîțu Stoian. Ți se rupe sufletul

Abia acum s-a aflat! Asta era cea mai mare dorință a lui Petrică Mîțu Stoian. Ți se rupe sufletul Sursa: arhiva EVZ

Constantin Enceanu, prieten al lui Petrică Mîțu Stoian, a vorbit despre planurile pe care colegul său de scenă nu a mai apucat să le concretizeze.

Decedat la data de 6 noiembrie, în acest an, Petrică Mîțu Stoian a lăsat multe proiecte neterminate. Artistul dispărut la vârsta de 61 de ani, făcea acte de filantropie. El dădea sume importante de bani, copiilor nevoiași, pentru că el însuși avusese o copilărie marcată de lipsuri, a povestit Constantin Enceanu, solist de muzică populară, un apropiat al lui Petrică Mîțu Stoian.

Petrică Mîțu Stoian nu și-a mai putut îndeplini planurile

Cei doi aveau de gând să meargă împreună la Mormântul Sfânt, acolo unde Petrică Mîţu Stoain a fost de mai multe ori. Sâmbătă seara, la Sala Palatului, a avut loc un spectacol omagial, organizat în memoria celui dispărut fulgerător.

„Ştiu că îi duceţi dorul. Niciunul dintre noi nu va reuşi să îl înlocuiască pe Petrică Mîţu Stoian, dar cred că Dumnezeu a avut nevoie mai multă de el acolo în ceruri. Probabil că îşi face un ansamblu, altfel nu îmi explic. Prea mulţi artişti de seamă au plecat în lumea cea fără dor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vom încerca de fiecare dată să aducem un omagiu în amintirea lui(...). Atunci când am primit vestea oarecum am certat un pic divinitatea că a făcut un lucru nedrept", a spus Constantin Enceanu.

„Când mergeam undeva zicea că face el cinste, vedea copii amărâţi şi le dădea sume destul de mari”

„Îşi dorea să colinde lumea. Voia să meargă la Mormântul Sfânt, chiar hotărâsem în iarna asta să mergem. Eu nu am fost niciodată, el a fost, şi îmi spunea că vi cu sufletul mai curat, cu energie pozitivă”, a spus Constantin Enceanu pentru Antena 3.

„Petrică era foarte generos. Când mergeam undeva zicea că face el cinste, vedea copii amărâţi şi le dădea sume destul de mari. (...) Lumea nu ştia că atunci când aveam o petrecere în familie el era sarea şi piperul, era extrem de glumeţ. Era o atmosferă extraordinar de plăcută în preajma lui, el dădea tonul. Din orice făcea o glumă, lucru care nu e la îndemâna oricui(...).

Am vorbit cu el joi seara, el a murit sâmbătă după-amiază. Atunci am aflat că pleacă la Reşiţa. (...) "Am plecat , frăţioare!" Şi plecat a fost...”, a mai declarat Enceanu pentru sursa citată.