Cum a murit cântăreţul de muzică populară Corin Dobrinescu. Martorii sunt siderați. Video

Cum a murit cântăreţul de muzică populară Corin Dobrinescu. Martorii sunt siderați. Video

Moartea violentă a cântăreţului de muzică populară Corin Dobrinescu a scos la suprafaţă mărturiile martorilor care au asistat la teribilul accident rutier în urma căruia cel care era dr. inginer la Agenţia pentru Protecţia Mediului Valcea a fost spulberat de o autodubă.

Cum a murit cântăreţul de muzică populară Corin Dobrinescu. Martorii sunt şocaţi şi acum şi au dezvăluit că momentul impactului a fost văzut chiar de fratele cântărețului de muzică populară.

S-a întâmplat chiar când Corin Dobrinescu a traversat șoseaua printr-un loc nepermis și fără să se asigure pe raza localității Horezu. „A trecut prima dată un grup de 4, 5 persoane, din partea asta. S-a asigurat frumos şi el a trecut imediat.

Probabil a văzut sau a auzit maşina şi a sărit în faţa lui”, a spus un martor, conform observatornews.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am văzut din primul moment. Fratele dumnealui s-a dus repede acolo”, a spus o femeie care a văzut impactul extrem de violent. Ambulanţa a ajuns la puţin timp după producerea accidentului, dar în ciuda eforturilor, nu l-au putut resuscita pe artist care a murit la 54 de ani.

În urma celor întâmplate, şoferul autodubei care l-a lovit pe Corin Dobrinescu a fost testat de polițiști pentru alcoolemie. Conform potrivit IPJ Vâlcea, rezultatul a fost zero.

Condoleanţelele celor care l-au cunoscut

Corin Dobrinescu era absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Școlii de Arte si Meserii din Sibiu - secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste Rapsodia Vâlceană din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

Corin Dobrinescu

„În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea unui prieten. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Rămîi veșnic in sufletele noastre,scumpul si neegalabilul meu coleg si prieten D-zeu sa te aiba in paza ,sa te aseze alaturi de sfintii îngeri,un suflet curat care a facut numai bine a plecat din această lume,lăsînd în urmă o fata tristă si îndurerată pe care mult o iubea si numai la ea se gîndea!

Ne-ai lăsat un gol imens, Corin și ai plecat să cânți în corul îngerilor! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul bun!”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de cei care l-au cunoscut pe Corin Dobrinescu.