Fosta asistentă de la Acces Direct a plecat, ca toată lumea mondenă, la țărmul Mării Negre, în Perla Litoralului, stațiunea Mamaia. Emily Burghelea se distrează tot timpul alături de prieteni, iar acest lucru pare că o prinde de minune deoarece pe fața ei nu se mai văd urmele rimelului care i-a curs pe obraji după ce a fost obligată să-și dea demisia din emisiune.

Emily Burghelea a petrecut până în zorii zilei alături de gașca nebună din care face parte, într-un club de fițe în aer liber, de pe litoralul românesc. Îmbrăcată lejer, Emily a dansat până la răsăritul soarelui, vorba cântelului, a fredonat melodiile și s-a relaxat, utiând de momentele dificile prin care a fost nevoită să treacă.

Mai mult, după câteva ore de odihnă, Emily Burghelea a ieșit la plajă, ocazie cu care a postat ceva și pentru admiratorii săi de pe Instagram.

În urmă cu doar câteva zile, în vreme ce-și făcea bagazele pentrui vacanță, tânăra le-a povestit fanilor, despre o vizită pe care a făcut-o la fostul loc de muncă. Ea a negat informațiile potrivit cărora intenționeaă să se întoarcă în emisiune, precizând că a fost doar ca să-și recupereze niște lucruri și să-și ia rămas bun de la colegii cu care a colaborat.


Cât costă un sejur pe litoral. Calculele care te ajută să-ți organizezi vacanța


„Am vorbit cu câțiva oameni care mi-au rămas dragi, dar am plecat repede. Aș vrea să mă înțelegeți drăgălașilor. Nu vreau să mai discut depsre acest subiect…Instanța o s dea verdictul final. Eu am toate probele necesare care dovedesc și că Veronica a fost bătută și că cei de acolo vor să ascundă asta”, a transmis Emily Burghelea pe Instagram.

Fosta asistentă a mai spus că va plăti, în cazul în care i se va cere acest lucru, pentru că a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat Vulpiței.

„Nu am o armată de avocați de partea mea…dar am dreptatea. În mai puține cuvinte, ei îmi cer mie despăgubiri pentru că «le-am pătat» imaginea… Ce lume!!! Încerc să nu mă gândesc la asta. Am plecat la mare. Vă țin la curent. Much love, Emily!” a scris Emily Burghelea, pe contul său de Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

Acel moment cand sugi burta dar te uiti in jos si realizezi ca tot se vede un colacel de la pizza de ieri… 🤷🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea) on