Evenimentul ZileiInternationalA strâns bani ca să-și construiască piscina visurilor, dar s-a ales cu o țeapă de proporții și a pierdut mii de euro

A strâns bani ca să-și construiască piscina visurilor, dar s-a ales cu o țeapă de proporții și a pierdut mii de euro

A strâns bani ca să-și construiască piscina visurilor, dar s-a ales cu o țeapă de proporții și a pierdut mii de euro
Un tânăr a fost înșelat de un muncitor care i-a promis că-i va construi o piscină, dar s-a făcut nevăzut după ce a încasat avansul din partea victimei.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Baia de Fier (județul Gorj), a vrut să-și construiască o piscină, dar a avut mari bătăi de cap și s-a ales doar cu o pagubă în valoare de 5.000 de euro. El a intrat în contact cu un bărbat în vârstă de 36 de ani, care i-a promis că se va ocupa de întreaga lucrare.

Bazele piscinii nici măcar nu au fost puse. Muncitorul a dat o „țeapă” și a fost reținut de polițiști

Cele două părți s-au înțeles asupra prețului manoperei, au discutat despre prețul materialelor și durata executării lucrării. În cele din urmă, beneficiarul s-a ales cu buza umflată și a trebuit să depună plângere la poliție.

Pentru că muncitorul, care primise un avans, nu și-a onorat promisiunile, iar lucrările la piscina mult visată nu au început. Escrocul este din județul Galați și a fost reținut pentru 24 de ore de oamenii legii din orașul Novaci (județul Gorj). De asemenea, păgubitul a reușit să recupereze o parte din paguba creată.

O parte din paguba creată a fost recuperată. Avansul plătit a fost de 5.000 de euro

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au reţinut pentru de 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 36 de ani, din comuna Fundeni, judeţul Galaţi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Acesta, la data de 24 martie, ar fi primit de la un tânăr de 28 de ani, din comuna Baia de Fier, suma de 5.000 euro, cu titlul de avans, pentru construirea unei piscine, fapt care nu s-a concretizat”. A declarat, miercuri, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.


Alertă pentru români. Cea mai nouă metodă de înșelăciune

O nouă înșelătorie face ravagii printre naivi. În ce constă metoda „modelling”

Înşelăciuni prin metoda „ai câştigat un premiu”, în patru judeţe. Suspecţii, capturaţi la ConstanţaAccesează: