Evenimentul Zilei > Monden > A pierdut 137 milioane de dolari, iar acum trăiește ca un Robinson Crusoe pe o insulă izolată!
A pierdut 137 milioane de dolari, iar acum trăiește ca un Robinson Crusoe pe o insulă izolată!

A pierdut 137 milioane de dolari, iar acum trăiește ca un Robinson Crusoe pe o insulă izolată!

În anii `80, David Glasheen era multimilionar, iar astăzi, după ce a pierdut tot, trăiește singur pe o insulă izolată, doar cu câinele său. „Măsori de cinci ori, tai o dată aici unde stau eu”, e vorba preferată a acestui om care a fost nevoit să se ridice de jos și să ia viața de la capăt.

Este însă realitatea crudă a unui magnat care a cunoscut celebritatea, dar de ani de zile trăiește în pustietate. Totul s-a întâmplat după ce a pierdut toată averea pe care o avea. Soţia l-a părăsit, iar la scurt timp după aceea Glasheen s-a mutat pe Insula Restoration. Viaţa acolo nu a fost uşoară.

 

Articolul complet îl găsiți în noul număr al revistei Capital, disponibil la punctele de difuzare a presei în perioada 14 februarie- 12 martie 2020.

Dacă vreți să primiți revista acasă sau la birou, optați pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital!