Evenimentul Zilei > Social > A murit o legendă a televiziunii din România! O boală groaznică nu i-a lăsat nicio şansă
A murit o legendă a televiziunii din România! O boală groaznică nu i-a lăsat nicio şansă

A murit o legendă a televiziunii din România! O boală groaznică nu i-a lăsat nicio şansă

Anunţ trist în rândul profesioniştilor care activează în televiziunile din România: a murit Peter Marschall, deţinătorul companiei Paprika Entertainment.

Cel care a dat vestea a fost celebrul prezentator tv de la Antena 1, Dan Negru, care a colaborat în trecut cu cel care a murit la 47 de ani.

„A murit Peter Marschall, unul dintre pionierii industriei tv de la noi. Am construit împreună cu compania lui, Paprika Entertainment, show-ul Te pui cu Blondele, cel mai longeviv game-quizz de prime-time din istoria televiziunii din România și printre cele mai profitabile-financiar show-uri tv difuzate vreodată in România.

Schimb de mame, Cireașa de pe tort, Mondenii, Rătăciți în Panama sunt câteva formate pe care le-a adus în România, dar Peter a construit televiziune în multe alte țări europene, Ungaria, Germania, Cehia, Bulgaria. Avea 47 de ani…”

Pe pagina lui de Facebook, Dan Negru a anunțat că Peter Marschall a avut cancer, informaţie confirmată de altfel şi de presa maghiară

Din cauza bolii extrem de agresive, medicii fuseseră nevoiți să-i amputeze și un braț omului de televiziune, care lasă în urma lui o soţie şi 5 copii.

Imagini emoţionante Peter Marschall pe patul de spital, alături de soția sa şi mama lui au fost postate pe contul de Facebook al fostului mogul din media.

În toamna anului 2017, presa tabloidă relata despre un presupus conflict între Dan Negru şi mai-marii din Antena 1, care pornise, printre altel, chiar de la emsiunea Te pui cu blondele.

Dan Negru își dorea o schimbare în viața profesională şi refuza să mai prezinte un nou sezon al emisiunilor Next Star și Te pui cu blondele.

Din cauza scandalului intern, noua grilă de programe a Antenei 1 nu mai includea acele producții, deși aveau audiențe mari de fiecare dată când sunt difuzate.

Negru dorea să aducă noi formate de divertisment, dar mai-marii din Antena îi impuneau să revină la Next Star și Te pui cu blondele.

El avea nemulțumiri și cu privire la programul de Revelion, în care dorea să renunţe la celebrul moment al probei cu măști.

La acea vreme, Negru era curtat de Kanal D, patronii turci oferindu-i bugete mari show-urile dorite.

sursa foto: facebook Peter Marschall