A murit David Gail, celebrul actor din serialul „Beverly Hills, 90210”

A murit David Gail, celebrul actor din serialul „Beverly Hills, 90210” David Gail, cunoscut din serialul „Beverly Hills, 90210”, a murit. Sursa foto: Captură video YouTube

David Gail devenise cunoscut pentru rolul lui Stuart Carson în al patrulea sezon al serialului „Beverly Hills, 90210”, precum și pentru prezența sa în alte seriale de televiziune din anii '90. Actorul s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani.

David Gail, actorul recunoscut pentru contribuțiile sale în seriale precum „Port Charles” și „Beverly Hills, 90210”, s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani.

Vestea tristă a fost anunțată sâmbătă prin intermediul contului de Instagram al surorii sale, Katie Colmenares. Până în prezent, cauza și data decesului nu au fost specificate, conform informațiilor furnizate de The New York Times.

„Nu a existat nici măcar o zi în viața mea în care nu ai fost alături, cel mai bun prieten, gata să înfrunte orice”, a scris Colmenares, adăugând: „Te voi ține strâns în inima mea ființă uimitoare și iubitoare. Îmi va fi dor de tine în fiecare secundă din fiecare zi pentru totdeauna.”

Ne puteți urmări și pe Google News

David Gail, o carieră consacrată

David Gail a fost un actor consacrat al televiziunii din a doua jumătate a anilor 1990. A avut cel mai notabil rol în serialul „Port Charles”, unde a interpretat personajul Dr. Joe Scanlon în 216 de episoade.

La debutul carierei sale, David Gail a obținut un rol în opt episoade ale serialului „Beverly Hills, 90210” de la Fox. Intrând în distribuție pentru prima dată în 1991, în timpul primului sezon, el a jucat rolul lui Tom. Cu toate acestea, în ciuda aprecierii directorilor de casting, li s-a părut că nu are suficientă experiență. Astfel, Gail s-a întors în serial doi ani mai târziu, în sezonul 4. De această dată în calitate de Stuart Carson, fiul unui bărbat de afaceri bogat care se logodește cu Brenda Walsh, interpretată de Shannen Doherty.

David Gail

Sursa foto: Captură video YouTube

Deși nunta dintre cei doi nu a avut loc niciodată, cuplul a avut în cele din urmă o ceartă. Gail a vorbit despre întoarcerea sa în serial într-un podcast, exprimându-și preocupările legate de interpretarea mai multor personaje în același serial.

„Când m-am întors a fost un șoc. Am întrebat: «Cum aș putea să mă întorc?»”, a mărturisit el, adăugând că, în cele din urmă, a funcționat.

Gail a avut apariții notabile în 22 de episoade ale serialului „Robin’s Hoods”, între 1994 și 1995. În această producție l-a interpretat pe Eddie Bartlett. A mai apărut în 34 de episoade ale serialului „Savannah”, între 1996 și 1997, în rolul lui Dean Collins.