Evenimentul ZileiMondenA lăsat Antena 1 pentru Pro TV. Decizia prezentatorul a șocat toată televiziunea! ”Va fi o revenire fantastică!”

A lăsat Antena 1 pentru Pro TV. Decizia prezentatorul a șocat toată televiziunea! ”Va fi o revenire fantastică!”

A lăsat Antena 1 pentru Pro TV.  Decizia prezentatorul a șocat toată televiziunea! ”Va fi o revenire fantastică!”
Cosmin Seleși, cunoscutul prezentator, renunță la Antena 1 pentru Pro TV. Adversarii i-au oferit o oportunitate unică, iar acesta a nu a stat prea mult pe gânduri. În ce emisiune va apărea vedeta?

După 10 ani de muncă la Antena 1, prezentatorul a decis să plece la postul concurent, Pro TV. Acesta deja este pe listele pentru Protevelion, iar decizia vedetei pare definitivă.

Cosmin Seleși a dezvăluit cele mai ascunse detalii din viața sa profesională. Acesta a fost la filmările pentru Revelion și a oferit un interviu pentru Pro Tv.

„Bine, sunt şi eu.. istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit Pro TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică”, a spus vedeta.

Îndrăgitul prezentator pleacă de la Antena 1

Cosmin Seleși a fost prezentatorul emisiunii “Te cunosc de undeva” încă de la primul sezon, care a debutat pe 17 martie 2012. Acesta a bucurat sute de telespectatori și s-a implicat într-o mulțime de proiecte.

Vedeta a ales Pro Tv după ce Antena 1 a refuzat să îi mai prelungească contractul. La scurt timp după această decizie, prezentatorul a apărut în emisiunea “La Măruță” și a declarat că nu va fi ultima dată.

Vedeta a fost scoasă din ultima ediție a emisiunii “Te cunosc de undeva” și este în căutare de noi oferte. Filmările pentru emisiunea “Te cunosc de undeva” vor lua startul la începutul anului viitor, mai exact în luna ianuarie 2022, dar Alina Pușcaș nu va mai apărea în fața telespectatorilor cu Cosmin Seleși.

“Știm doar că se vor face în ianuarie filmările, atât. Nu știm nimic legat de contracte sau de producători. Până nu se lansează oficial contractele și până nu apare pe TV lista cu ce concurenți sunt, nu vă pot spune nimic”, a declarat Alina Pușcaș,

Producătorii nu au anunțat încă noi schimbări în îndrăgita emisiune. În cele 16 sezoane, pe scena de la “Te cunosc de undeva” au urcat o mulțime de nume mari din lumea mondenă, printre care Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluk, Bella Santiago, Romică Țociu, Adriana Trandafir, AMI, Alin Pascal, Bianca Sârbu, Theo Rose, Feli Donose, Monica Anghel, Tavi Clonda, Paula Chirilă, Ruby și mulți alții, potrivit Fanatik.


Accesează: