Evenimentul Zilei > Justitie > A furat 40 de telefoane și a fost prins pentru că avea bagaje voluminoase
A furat 40 de telefoane și a fost prins pentru că avea bagaje voluminoase

A furat 40 de telefoane și a fost prins pentru că avea bagaje voluminoase

Culmea prostiei a fost atinsă de un hoț din Turda, care a reușit să dea spargerea vieții lui iar mai apoi să fie prins din cauza unui amănunt la care nu s-a gândit, avea bagaje voluminoase.

Un bărbat de 35 de ani din Turda a reușit duminică seara să intre în magazinul Altex din Turda, de unde a furat 40 de telefoane mobile, de tip smartphone, de diferite tipuri și mărimi. Hoțul a operat foarte repede, semn că a studiat locul cu mare atenție înainte de a da spargerea. A intrat prin efracție și s-a mișcat foarte repede, astfel că senzorii de antiefracție deși au dat alarma, au fost ineficienți, până când au ajuns agenții de pază la fața locului, acesta a și dispărut.

Polițiștii clujeni susțin că spargerea a fost comisă în jurul orei19.20, prejudiciul total fiind de 41.000 de lei.

Ulterior, în aceeași seară de duminică, după doar o oră, hoțul a fost prins în centrul orașului Cluj Napoca. Acesta transporta o geantă voluminoasă, ceea ce a atras atenția unei patrule de poliție. Luat la întrebări, hoțul a devenit recalcitrant. La secția de poliție, polițiștii au descoperit în geanta acestuia 30 din cele 40 de telefoane furate. Pe numele hoțului a fost emis un mandat de reținere pentru 24 de ore.