Tânărul primar al comunei timişene Sânandrei a fugit cu amanta! Bărbatul are 35 de ani şi este la primul mandat, câştigat sub tutela PSD, partid în care activează de câţiva ani. "E tânăr, are sânge fierbinte!", comentează pe la colţuri babele din sat.
Problema apare dacă privim povestea mai în detaliu. Claudiu Florin Coman, edilul de Sânandrei e căsătorit şi are doi copii: un băiat de 6 ani şi o fetiţă de 8 luni, pe care abia a botezat-o. Amanta, Adriana, e directoarea unui complex sportiv, are 28 de ani, e căsătorită şi are doi copii. Soţul amantei, Liviu Gherman, e patronul bazei sportive din Sânandrei şi cel mai bun prieten al primarului. Atât de prieteni au fost încât Gherman, spun oamenii din sat, i-a finanţat bună parte din campania electorală.
În realitate, povestea de dragoste dintre primarul PSD-ist Claudiu Florin Coman şi Adriana Gherman, soţia celui mai bun prieten al bărbatului, se înfiripa. De curând, cuplul Gherman a botezat fetiţa edilului de Sânandrei. Apoi, Coman a ieşit primar, ajutat de prietenul său bun. Iar drept mulţumire, luni, primarul PSD-ist şi-a luat concediu o săptămână, motivând că are "probleme personale de rezolvat", după cum ne-a spus Matei Marchian, de la Relaţii Publice, şi a plecat în vacanţă cu iubita sa. Apropiaţii cred că amorezii s-au cazat în Timişoara.
În timp ce soţul încornorat nu a fost de găsit, soţia edilului de Sânandrei confirmă toată povestea. Georgeta Coman ne-a spus că avea bănuieli despre idilă, dar plecarea soţului ei cu amanta în vacanţă a luat-o pe nepregătite. "Nu ştiu dacă voi divorţa. E prea repede de la nefericitul eveniment. Sunt prea rănită în momentul acesta. Este suficient tot ce s-a auzit. Faptul că eu confirm, nici nu ştiu dacă îşi mai are rostul", suspină soţia primarului.

Adriana Gherman, mamă a doi copii, i-a sucit minţile primarului din Sândrei şi a fugit cu el în lume