Multe se pot spune despre Bianca, dar nu i se poate reproșa nimic când vine vorna despre cum arată. Recent, vedeta și-a pus iar fanii pe jar răscolind imaginația bărbaților.

Dar , blondina nu se mulțumește doar cu operațiile care i-au sculptat trupul, deoarece,  trage din greu la sală și a adoptat un stil de viață sănătos.

Ultima tunare a fost făcută recent, când Bianca a dorit să aibă un posterior bombat.

Așa că a trecut pragul medicilor esteticieni pentru a-și îndeplini dorința.

Fosta soție a lui Alex Bodi a publicat mai multe imagini cu noul ei posterior și a reușit să-și zăpăcească fanii. Formele apetisante i-au lăsat muți pe bărbați și au stârnit invidia femeilor.

Și cum a devenit de mult timp o obișnuință să posteze fotografii cu trupul ei, blond a postat câteva story-uri cu un buchet imens de trandafiri albi, pe care i-a primit. După ce a analizat bilețelul care a însoțit buchetul, vedeta a făcut un gest incredibil. În doar câteva secunde a pus mâna pe o brichetă și a dat foc atât biletului, cât și buchetului de trandafiri. Să fi fost trimis chiar de fostul soț, Alex Bodi?

Având în vedere reacția vedetei și faptul că pe fundal se pot auzi versurile „Vinde-mi fericirea la primul venit, știi ce zic/ Mai cumpără-ți o viață, că ție nu-și mai ajunge nimic” din piesa Deliei, mesajul Biancăi pare destul de clar.

„Nu s-a întâmplat nimic. A ars. Nu mă interesează subiectul și nici actorii. Ei nu fac parte din filmul meu. Nu comentez mai mult”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro